Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Lindenhoff x

Om u de mooiste producten en recepten aan te kunnen bieden slaat Lindenhoff regelmatig de handen ineen met gerenommeerde Nederlandse chefs, restaurants en producenten. Benieuwd naar onze exclusieve samenwerkingen? Lees hieronder verder!

X
LINDENHOFF
LEONARDO PACENTI

Exclusief verkrijgbaar in de webwinkel: de handgemaakte ravioli van Leonardo Pacenti, chef-kok van Toscanini in Amsterdam en auteur van De bijbel van de Italiaanse keuken. Ontdek het verhaal achter deze bijzondere pasta.

Lees verder

X
LINDENHOFF
RESTAURANT DE KAS

Maarten Langeslag, bakker van restaurant De Kas, staat iedere ochtend bij dageraad op om zijn zelfontwikkelde meergranen zuurdesembrood te bakken. Benieuwd wat dit brood zo bijzonder maakt? Lees het verhaal.

Lees verder

X
LINDENHOFF
RESTAURANT AS

Elke dag wordt er in de bakkerij van restaurant As vers desembrood gebakken door bakker Eef en zijn team. De broden worden geleverd aan maar liefst 30 toprestaurants in Amsterdam en omstreken, en aan Lindenhoff!

Lees verder

X
LINDENHOFF
BROUWERIJ DE PRAEL

 
Bij Brouwerij de Prael wordt de stoere frisse Farmhouse Ale van Lindenhoff gebrouwen met de enige echte Sorrento citroenen uit Campanië.

ontdek meer

X
LINDENHOFF
TOM VAN OTTERLOO

Exclusief voor Lindenhoff maakt Tom van Otterloo in zijn ambachtelijke open bakkerij in Arnhem de lekkerste brioche hamburgerbroodjes.

LEES VERDER

X
LINDENHOFF
foodies

 
 

ontdek meer
LINDENHOFF HORECA​

Welkom, leuk dat je er bent!

LINDENHOFF HORECA

Iedereen laten genieten van duurzame producten met authentieke smaak. Dat is als horecaleverancier al meer dan 30 jaar onze missie. 

LINDENHOFF MARCHÉ

Kom elke week van donderdag t/m zaterdag naar de Marché in Baambrugge en ontdek de beste seizoensproducten