Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Direct van kleinschalige boeren
Thuis aan tafel, als in een restaurant

WIL JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Lindenhoff is een familiebedrijf in Baambrugge. We zijn met een boerderij gestart en inmiddels uitgegroeid tot meerdere bedrijven die producten met smaak verkopen aan horeca & consument. Samen hard werken, dierenwelzijn, goede en traceerbare voeding, authentieke rassen en kwaliteit zijn voor ons erg belangrijk. Wij zijn een waarde gedreven en ondernemend bedrijf. Dit betekent dat er met regelmaat ruimte is voor nieuwe activiteiten zolang dit aansluit bij onze visie: mensen laten genieten van goed geproduceerde producten met authentieke smaak.

vacaturesHead of Operation | Lindenhoff Consumenten

40 uur

Als Head of Operation werk je aan nieuwe concepten en optimaliseer je onze bezorging, producten en aanbod. Je zorgt dat alles op de site klopt, de productieafdelingen de bestellingen klaarmaken om op het juiste moment te leveren én dat alles mooi wordt verpakt. Een Lindenhoff bestelling is dankzij jou een cadeautje voor de klant om uit te pakken! Heb jij een passie voor food, affiniteit met mooie producten en hecht jij waarde aan hoe een product geproduceerd wordt? Dan zoeken wij jou!
Oproep Chauffeur

oproep, zaterdagen

Ben jij op zoek naar een flexibele baan die goed te combineren valt met jouw studie? Sluit je dan aan bij ons logistieke team als oproep chauffeur!
Stagair(e) Assistant Operations Manager

min. 4 dagen p/w

Heb jij een passie voor food en ben je op zoek naar een stage waarbij je leert over de operatie en alle andere aspecten van een webwinkel? Dan zoeken wij jou!
Ervaren Chauffeurs

fulltime

Wij zijn op zoek naar energieke, ervaren chauffeurs om ons logistieke team te komen versterken!
OPEN SOLLICITATIES ZIJN ALTIJD WELKOM!

Stuur je CV en geef daarbij duidelijk aan wat voor soort baan het best bij jou past. Stuur je mail naar medewerkers@lindenhoff.nl

“WERKEN IN EEN BEDRIJF MET PASSIE ALS KERNWAARDE”

– Hadewych Kleipool

Wil jij ons team versterken?

Wil jij ons team versterken?

Lindenhoff werkt samen met het Europees Sociaal Fonds aan de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers. Het project “Met Aandacht en Met Elkaar” verbetert de werkplek en verbreedt de vaardigheden van de medewerkers.