Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Direct van kleinschalige boeren
Thuis aan tafel, als in een restaurant

WIL JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Lindenhoff is een familiebedrijf in Baambrugge. We zijn met een boerderij gestart en inmiddels uitgegroeid tot meerdere bedrijven die producten met smaak verkopen aan horeca & consument. Samen hard werken, dierenwelzijn, goede en traceerbare voeding, authentieke rassen en kwaliteit zijn voor ons erg belangrijk. Wij zijn een waarde gedreven en ondernemend bedrijf. Dit betekent dat er met regelmaat ruimte is voor nieuwe activiteiten zolang dit aansluit bij onze visie: mensen laten genieten van goed geproduceerde producten met authentieke smaak.

vacaturesSupervisor boerderijwinkel

32-40 uur

Voor onze Marché (en de aangrenzende Tuinkamer waar we koffie en lekkers serveren) zijn we op zoek naar iemand die met verve het team aanstuurt; een gepassioneerde harde werker met gevoel voor food, uitstraling en service.
Chauffeur logistiek

24-40 uur

Wil jij meedoen in dit avontuur? Werken in hardwerkend team van 16 chauffeurs? Zoek je een bedrijf waar steeds weer nieuwe ontwikkelingen zijn? Haak dan aan bij het logistieke team van Lindenhoff!
Productiemedewerker AGF

40 uur

Wij zijn op zoek naar iemand die iedere dag met zorg de mooiste groenten & fruit wil selecteren op basis van de wensen van onze horecaklanten. Het begrijpen van die wensen van de klant is erg belangrijk in dit werk. Past deze uitdaging bij jou? Haak dan aan bij het energieke AGF-team.
Productiemedewerker vleeswaren horeca slagerij

24 uur

Voor ons energieke slagersteam zoeken we een productiemedewerk(st)er op de vleeswaren afdeling. Je zorgt ervoor dat alle vleeswaren bestellingen netjes, hygiënisch gesneden en verpakt worden. Je houdt hierbij rekening met de wensen van de klant.
Werkbegeleider Open Tuin

32 uur

Voor ons Open Tuin team zijn we op zoek naar iemand die niet vies is van vuile handen, en die samen met onze tuinder en zorgcoördinator zorgt voor een veilige werkomgeving waarbinnen mensen met een verslaving of psychische aandoening kunnen bouwen aan hun herstel.
OPEN SOLLICITATIES ZIJN ALTIJD WELKOM!

Stuur je CV en geef daarbij duidelijk aan wat voor soort baan het best bij jou past. Stuur je mail naar medewerkers@lindenhoff.nl

“WERKEN IN EEN BEDRIJF MET PASSIE ALS KERNWAARDE”

– Hadewych Kleipool

Wil jij ons team versterken?

Wil jij ons team versterken?

Lindenhoff werkt samen met het Europees Sociaal Fonds aan de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers. Het project “Met Aandacht en Met Elkaar” verbetert de werkplek en verbreedt de vaardigheden van de medewerkers.