Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Direct van kleinschalige boeren
Thuis aan tafel, als in een restaurant

WIL JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Lindenhoff is een familiebedrijf in Baambrugge. We zijn met een boerderij gestart en inmiddels uitgegroeid tot meerdere bedrijven die producten met smaak verkopen aan horeca & consument. Samen hard werken, dierenwelzijn, goede en traceerbare voeding, authentieke rassen en kwaliteit zijn voor ons erg belangrijk. Wij zijn een waarde gedreven en ondernemend bedrijf. Dit betekent dat er met regelmaat ruimte is voor nieuwe activiteiten zolang dit aansluit bij onze visie: mensen laten genieten van goed geproduceerde producten met authentieke smaak.


vacaturesChauffeur logistiek

24-40 uur

Wil jij meedoen in dit avontuur? Werken in hardwerkend team van 16 chauffeurs? Zoek je een bedrijf waar steeds weer nieuwe ontwikkelingen zijn? Haak dan aan bij het logistieke team van Lindenhoff!
Inpakmedewerk(st)er horeca slagerij

24-40 uur

Je houdt van tempo maken, werkt graag met je handen en vindt het leuk om mee te werken aan het leveren van kwaliteitsproducten aan onze klanten. Past deze uitdaging bij jou? Zorg dan dat we snel van je horen!
Productiemedewerker vleeswaren horeca slagerij

24 uur

Voor ons energieke slagersteam zoeken we een productiemedewerk(st)er op de vleeswaren afdeling. Je zorgt ervoor dat alle vleeswaren bestellingen netjes, hygiënisch gesneden en verpakt worden. Je houdt hierbij rekening met de wensen van de klant.
Productiemedewerker zuivel

40 uur

Wij zijn op zoek naar iemand die met zorg de gewenste producten selecteert voor onze klanten en de verantwoordelijkheid neemt over de zuivelcel. Daarnaast heb je een actieve rol bij het registreren van alle orders en deze verzendklaar maken voor onze chauffeurs.
Productiemederwerk AGF

40 uur

Wij zijn op zoek naar iemand die iedere dag met zorg de mooiste groenten & fruit wil selecteren op basis van de wensen van onze horecaklanten. Het begrijpen van die wensen van de klant is erg belangrijk in dit werk. Past deze uitdaging bij jou? Haak dan aan bij het energieke AGF-team.
OPEN SOLLICITATIES ZIJN ALTIJD WELKOM!

Stuur je CV en geef daarbij duidelijk aan wat voor soort baan het best bij jou past. Stuur je mail naar medewerkers@lindenhoff.nl

“WERKEN IN EEN BEDRIJF MET PASSIE ALS KERNWAARDE”

– Hadewych Kleipool

Wil jij ons team versterken?

Wil jij ons team versterken?

Lindenhoff werkt samen met het Europees Sociaal Fonds aan de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers. Het project “Met Aandacht en Met Elkaar” verbetert de werkplek en verbreedt de vaardigheden van de medewerkers.