Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Direct van kleinschalige boeren
Thuis aan tafel, als in een restaurant

WIL JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Lindenhoff is een familiebedrijf in Baambrugge. We zijn met een boerderij gestart en inmiddels uitgegroeid tot meerdere bedrijven die producten met smaak verkopen aan horeca & consument. Samen hard werken, dierenwelzijn, goede en traceerbare voeding, authentieke rassen en kwaliteit zijn voor ons erg belangrijk. Wij zijn een waarde gedreven en ondernemend bedrijf. Dit betekent dat er met regelmaat ruimte is voor nieuwe activiteiten zolang dit aansluit bij onze visie: mensen laten genieten van goed geproduceerde producten met authentieke smaak.

vacaturesErvaren Chauffeur

40 uur

Heb jij minimaal 2 jaar professionele rijervaring en zoek je een bedrijf dat groeit en waar steeds weer nieuwe ontwikkelingen zijn? Haak dan aan bij het logistieke team van Lindenhoff.
Productiemedewerker AGF

40 uur

Wij zijn op zoek naar iemand die iedere dag met zorg de mooiste groenten & fruit wil selecteren op basis van de wensen van onze horecaklanten. Het begrijpen van die wensen van de klant is erg belangrijk in dit werk. Past deze uitdaging bij jou? Haak dan aan bij het energieke AGF-team.
Productiemedewerker kaas

32-40 uur

Wij zijn op zoek naar iemand die iedere dag met zorg de mooiste kazen wil selecteren en portioneren op basis van de wensen van onze horecaklanten. Past deze uitdaging bij jou? Haak dan aan bij het ambitieuze zuivelteam.
winkelslager (boerderijwinkel)

20-24 uur

Voor de slagerij in onze winkel zijn wij op zoek naar een gepassioneerde, ervaren slager met gevoel voor service en ambacht. De winkel is donderdag t/m zaterdag geopend.
medewerker voor de boerderijwinkel

oproep

Ben je klantvriendelijk en zoek jij naar leuk en interessant werk voor de zaterdag? Zit gastvrijheid en vrolijkheid in je bloed? Je bent welkom in ons jonge Marché team!
OPEN SOLLICITATIES ZIJN ALTIJD WELKOM!

Stuur je CV en geef daarbij duidelijk aan wat voor soort baan het best bij jou past. Stuur je mail naar medewerkers@lindenhoff.nl

“WERKEN IN EEN BEDRIJF MET PASSIE ALS KERNWAARDE”

– Hadewych Kleipool

Wil jij ons team versterken?

Wil jij ons team versterken?

Lindenhoff werkt samen met het Europees Sociaal Fonds aan de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers. Het project “Met Aandacht en Met Elkaar” verbetert de werkplek en verbreedt de vaardigheden van de medewerkers.