Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Direct van kleinschalige boeren
Thuis aan tafel, als in een restaurant

WIL JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Lindenhoff is een familiebedrijf in Baambrugge. We zijn met een boerderij gestart en inmiddels uitgegroeid tot meerdere bedrijven die producten met smaak verkopen aan horeca & consument. Samen hard werken, dierenwelzijn, goede en traceerbare voeding, authentieke rassen en kwaliteit zijn voor ons erg belangrijk. Wij zijn een waarde gedreven en ondernemend bedrijf. Dit betekent dat er met regelmaat ruimte is voor nieuwe activiteiten zolang dit aansluit bij onze visie: mensen laten genieten van goed geproduceerde producten met authentieke smaak.

vacaturesAfdelingschef & Kaasmeester Kaas/Zuivel Horeca

fulltime

Ben jij gedreven en heb jij een grote voorliefde voor het ambacht van kaas en zuivel? Dan zoeken wij jou!
Ervaren horecaslager

fulltime

Wil jij in een grote, professionele horeca slagerij aan de slag waar met kwaliteitsvlees gewerkt wordt en het ambacht centraal staat? Sluit je aan bij ons slagersteam!
Ervaren chauffeurs

fulltime

Wij zijn op zoek naar energieke, ervaren chauffeurs om ons logistieke team te komen versterken!
Productiemedewerker slagerij

24-40 uur

Steek jij graag de handen uit de mouwen en vindt het leuk om mee te werken aan het leveren van kwaliteitsproducten aan onze klanten? Ga aan de slag als productiemedewerker in onze horecaslagerij!
Productiemedewerker AGF

fulltime

Hou jij van lekker doorwerken, heb je oog voor detail en lijkt het jou leuk om iedere dag met zorg de mooiste groenten & fruit te selecteren voor onze horecaklanten? Sluit je dan aan bij ons energieke AGF-team!
Stagair(e) assistant operations management

min. 4 dagen p/w

Heb jij een passie voor food en ben je op zoek naar een stage waarbij je leert over de operatie en alle andere aspecten van een webwinkel? Dan zoeken wij jou!


OPEN SOLLICITATIES ZIJN ALTIJD WELKOM!

Stuur je CV en geef daarbij duidelijk aan wat voor soort baan het best bij jou past. Stuur je mail naar medewerkers@lindenhoff.nl

“WERKEN IN EEN BEDRIJF MET PASSIE ALS KERNWAARDE”

– Hadewych Kleipool

Wil jij ons team versterken?

Wil jij ons team versterken?

Lindenhoff werkt samen met het Europees Sociaal Fonds aan de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers. Het project “Met Aandacht en Met Elkaar” verbetert de werkplek en verbreedt de vaardigheden van de medewerkers.

0

Uw mandje is leeg