Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Direct van kleinschalige boeren
Thuis aan tafel, als in een restaurant

Meest gestelde vragen

De webwinkel stopt

Gaat de Lindenhoff webshop echt stoppen?

JA! We gaan echt stoppen met de Lindenhoff webwinkel vanaf maandag 10 april 2023. Houd de nieuwsbrief in de gaten voor ons exclusieve online assortiment voor Kerst en Pasen

Inschrijven voor de nieuwsbrief? Dat kan hier

Waarom gaat de webshop stoppen?

Het zijn hectische jaren geweest met enorme pieken tijdens Corona maar ook dalen, kortom “never a dull moment” in Baambrugge. Dat heeft ons ook aan het denken gezegd – waar we in de afgelopen jaar met Lindenhoff Consumenten allemaal mee bezig zijn geweest; thuisbezorgingen, de boerderijwinkel, de boerderij, een zorgboerderij, mooie samenwerkingen met chefs, mooie producten van leveranciers en nog veel meer!

Met een terugblik op dit mooie avontuur hebben wij besloten om ons vanaf nu meer te gaan focussen op de fysieke beleving van ons authentieke producten. Onze goed geproduceerde ingrediënten  komen volledig tot hun recht in een fysieke winkel waar u langs kunt komen – deze kunt zien, voelen, proeven en ruiken en een advies op maat kunt krijgen.

Natuurlijk vinden wij het erg jammer dat we uw bestelling niet meer thuis kunnen bezorgen, maar gelukkig kunt u nog gewoon thuis aan tafel als in een restaurant – door uw boodschappen te komen doen in onze fijne Marché in Baambrugge van donderdag t/m zaterdag. En elke zaterdag staan we ook voor u klaar met onze marktkar op de beroemde Zuidermarkt in Amsterdam.

Ik wil nog een order plaatsen

Dat kan helaas niet meer in de Lindenhoff webwinkel. Maar het team van de Marché staat voor u klaar op donderdag, vrijdag en zaterdag!

Houd de nieuwsbrief in de gaten voor ons exclusieve assortiment voor Kerst en Pasen!

Inschrijven voor de nieuwsbrief? Dat kan hier

Hoe kom ik nu dan aan jullie producten?

Gelukkig kunt u nog gewoon thuis aan tafel als in een restaurant – door uw boodschappen te komen doen in onze fijne Marché in Baambrugge van donderdag t/m zaterdag. En elke zaterdag staan we ook voor u klaar met onze marktkar op de beroemde Zuidermarkt in Amsterdam.

Op ongeveer 20 minuten rijden vanaf Amsterdam in het pittoreske Baambrugge ligt een bijzondere plek verscholen; de Lindenhoff Marché! In onze boerenmarkt bent u welkom van donderdag t/m zaterdag voor de mooiste authentieke producten rechtstreeks van de boerderij. Kom langs en ontdek de lekkerste producten van het seizoen, laat uw vlees vers afsnijden door onze slagers, proef de selectie boerenkazen van de Kaasmeester, neem een kijkje op de boerderij en geniet van een kop koffie met huisgemaakte taart in onze Tuinkamer.

Ik wil met de feestdagen (Kerst & Pasen) jullie producten bestellen

Speciaal voor de feestdagen met Kerst en Pasen gaan we zorgen voor een mooie exclusieve Lindenhoff selectie aan boxen, menu’s, specials en samenwerkingen met chef’s. Dit feestassortiment zal alleen worden aangeboden via de nieuwsbrief aan de Lindenhoff vrienden, dus zorg dat u op de hoogte blijft via de nieuwsbrief!

Inschrijven voor de nieuwsbrief? Dat kan hier

Ik heb nog een cadeaubon

Dat is mooi! De cadeaubonnen kunt u in onze fijne Marche inleveren – dit is onze boerderijwinkel waar u meer dan welkom bent!

Kan ik nog online bestellen en ophalen bij de Marché?

Helaas, ook hiermee gaan we stoppen! Het is dus na 10 april 2023 niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen in de webshop om daarna te kiezen voor ophalen in de Marché. De hele webshop gaat stoppen en na 10 april en er zullen geen producten meer zichtbaar zijn op lindenhoff.nl. Het Marché team staat voor je klaar elke donderdag, vrijdag en zaterdag en geven jou graag advies op maat. We verwelkomen u graag in onze boerderijwinkel!

p.s We begrijpen het gemak om vooraf te bellen en uw bestelling door te geven om deze op te halen. We hebben voor nu besloten om ook telefonisch via de Marché geen bestellingen aan te nemen. Kom gezellig langs! We hebben ook in de Marché een bijzonder verrukkelijke groot assortiment en de koffie en appeltaart staat voor je klaar!

Ik heb nog een Lindenhoff krat

Een uniek item! Als u deze graag nog wilt inleveren – daar worden wij heel blij van! Plaats nog een bestelling in de webwinkel voor 7 april dan komen we deze voor de allerlaatste keer bij u bezorgen op uiterlijk zaterdag 8 april. Dit is natuurlijk ook een perfect moment om de krat(ten) die u nog heeft in te leveren bij de chauffeur die uw bestelling komt brengen. Gaat u geen bestelling meer plaatsen – dan kunt u natuurlijk de krat ook altijd inleveren in onze boerderijwinkel of op de Zuidermarkt. Is dit ook geen optie voor u? Stuur dan even een mail naar thuis@lindenhoff.nl dan gaan we kijken naar een oplossing!

Horeca

Bent u een horecaondernemer?

U bevindt zich op dit moment in de webwinkel voor consumenten. Speciaal voor u als horecaondernemer hebben we een eigen site: lindenhoffhoreca.nl

Hoe kan ik de horeca afdeling bereiken?

Lindenhoff
Rijksstraatweg 9c
1396 JC Baambrugge

029 4291272
info@lindenhoff.nl

Maandag t/m vrijdag: 8:00 – 17:30 uur

Zaterdag: 8:00 – 16:00 uur

Ik heb een restaurant, wie kan ik bellen?

Fantastisch dat u geïnteresseerd bent in Lindenhoff. Deze webwinkel is voor het laten thuisbezorgen bij particulieren – klik hier om te zien welke contactpersoon u voor uw regio kunt benaderen.

Marché

Wanneer is de Marché open?

Wat leuk dat u naar de Marché wilt komen. U vindt onze openingstijden hier.

Let op: tijdens feestdagen kunnen onze openingstijden afwijken.

Wanneer is er weer iets te doen in de Marché

We organiseren regelmatig leuke activteiten en events bij onze Marché. Meld u aan voor onze nieuwsbrief of Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws uit Baambrugge.

Verkopen jullie ook lacanche fornuizen?

Wist u al dat u via onze Marché ook de ambachtelijke fornuizen van Lacanche uit de Bourgogne kunt bestellen? De fornuizen zijn er in verschillende maten, allerlei kleuren en kunnen naar wens worden samengesteld. Elk Lacanche fornuis wordt op maat in Frankrijk vakkundig vervaardigd. Vraagt u in de Tuinkamer gerust naar de mogelijkheden!

Staan jullie ook op een markt?

Wij zijn ook te vinden op de ZuiderMRKT in Amsterdam op de Jacob Obrechtstraat op zaterdag van 9 tot 17 uur! Weer of geen weer; Mike staat elke zaterdag samen met een van zijn collega’s voor u klaar met een selectie geportioneerd vlees, diverse vleeswaren en wild!

Mijn account

Help, ik ben mijn wachtwoord vergeten!

Geen probleem, een nieuw wachtwoord is eenvoudig aangemaakt!

  1. Klik op de login button naast het winkelwagentje
  2. Klik op wachtwoord vergeten en vul uw emailadres in. Druk vervolgens op “wachtwoord opvragen”.
  3. Binnen enkele minuten ontvangt u een e-mail met instructies om uw Lindenhoff wachtwoord te wijzigen.
  4. Zo kunt u weer heerlijke verder winkelen!

Onze dieren

Hoe leven de dieren bij jullie?

Bij Lindenhoff verkopen we de mooiste stukken vlees van rustieke rassen, afkomstig van onze eigen boerderij of van kleinschalige boerderijen in de omgeving met dezelfde visie. Onze dieren hebben een goed leven gehad met veel bewegingsvrijheid en hebben zich kunnen voeden met een natuurlijk dieet. Het dier wordt pas geslacht als het op een natuurlijke manier het streefgewicht heeft gehaald. Wilt u meer lezen over hoe wij op onze boerderij te werk gaan? Kijk dan hier.

Ik wil eens komen kijken op de boerderij, kan dat spontaan?

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij ons op de boederij! Op de volgende dagen kunt u een kijkje nemen in de stallen bij onze Baambrugse biggen en Gasconne koeien en uiteraard ook gelijk een stuk overheerlijke appeltaart met koffie in de Tuinkamer proeven:

Donderdag: 12.00 – 17.30 uur
Vrijdag: 9.30 – 17.30 uur
Zaterdag: 9.30 – 16.30 uur

U kunt ons vinden op de Rijksstraatweg 21 in Baambrugge. Hopelijk tot snel!

Hoe worden de dieren geslacht?

Onze dieren worden geslacht bij een kleine lokale slachterij met veel respect voor het dier en het vak. Dit gebeurt kleinschalig en artisanaal. De dieren verblijven eerst een aantal dagen op het slachthuis om tot rust te komen en te wennen aan de omgeving. De slacht gebeurt vervolgens op een rustige, stressvrije manier.

Authentieke producten

Zijn jullie producten biologisch?

Dat leggen we graag uit! Bij Lindenhoff draait alles om authentieke smaak. Onze ervaring leert dat die authentieke smaak in principe slechts bereikbaar is als de dezelfde eisen gehanteerd worden als de biologische landbouw officieel doet. De meeste door Lindenhoff geselecteerde producten zijn dan ook als biologisch aangemerkt.

Maar dat is voor ons altijd een middel tot een doel, en geen doel op zich. Daarom voeren we op onze eigen boerderij geen keurmerken. Wij streven er zelf altijd naar om zo lekker en gezond mogelijk voedsel te produceren, op een manier die het welzijn van dieren vooropstelt en die de aarde intact laat voor een volgende generatie. We zijn altijd op zoek naar methoden en technieken die die doelen nóg beter haalbaar maken. Keurmerken hebben dan nauwelijks meerwaarde, en kunnen zelfs remmend werken.

Wij staan zelf voor onze producten, en laten de kwaliteit voor zich spreken. We kunnen de meest veeleisende chefs tot onze klanten rekenen, en die houd je niet voor de gek. Daarnaast kan iedereen zelf in Baambrugge langskomen om de boerderij te bekijken, en ons aan het werk te zien. Zodoende is de naam Lindenhoff zelf een beetje als keurmerk gaan gelden, dat ook als zodanig op het gehele assortiment afstraalt.