Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Direct van kleinschalige boeren
Thuis aan tafel, als in een restaurant

LINDENHOFF
KERSTPAKKETTEN

Een bijzonder cadeau van de boerderij
De authentieke, feestelijke smaak van Lindenhoff
Verras uw medewerkers met een mooi pakket

BESTEL UW LINDENHOFF KERSTPAKKET

Bent u op zoek naar een mooie manier om uw medewerkers te bedanken? Geef ze dan een Lindenhoff kerstpakket cadeau! Deze kunt u volledig naar wens vullen met de beste producten van kleinschalige telers en makers. Onze boeren, slagers en kaasmeesters gaan elke dag met veel liefde, passie en vakmanschap aan de slag – een echte traktatie dus!

 

Bestel nu uw kerstpakketten of vertel ons meer over uw wens, dan bezorgen wij alle cadeaus vóór 21 december

Kerstpakket | zelf samenstellen

VANAF
25 PERSONEN

Bij Lindenhoff houden we van authentieke smaak. U ook? Stel dan zelf een pakket samen met de beste boerenproducten. Ambachtelijk en met liefde gemaakt en verbouwd door telers en tuinders uit Europa. De slager, groenteman, kaasmeester en visboer staan voor u klaar!

Zelf samenstellen met de beste boerenproducten
Een bijzonder cadeau van de boerderij
Met liefde op maat samengesteld

Kerstpakket | cadeau

Uitverkocht

Een echte verwennerij, dit verrukkelijk pakket! Met diverse delicatessen zoals kaneelamandelen, Baambrugs big rillettes en Spaanse amandelen. Breng je festijn op smaak met Zeeuwsche zoute en Tomasu sojasaus. Iets te drinken? Dat kan met Prisecco Apfel, citroenlimonade of lekker warm met Stooker koffiebonen. Wat een cadeau!

Verras uw medewerkers met een mooi pakket
Kerstpakketten bezorgd vóór 21 december
De authentieke, feestelijke smaak van Lindenhoff

Kerstpakket | brunch

VANAF
25 PERSONEN

Uitverkocht

Aan tafel! Voor een bijzondere brunch gebruikt u de beste boerenproducten. Besmeer een heerlijke snee zuurdesembrood van restaurant As met zalige zoete jam of San Mauro hazelnootpasta. Kies voor boerenbelegen kaas of achterham. Extra luxe? Ga voor gerookte zalm, truffeltapenade en een glas Cava! De brunch is natuurlijk pas compleet met een eitje en versgeperst sinaasappelsap. Geniet!

Bourgonsiche brunch gebruikt u de beste boerenproducten.
Een bijzonder cadeau van de boerderij
Kerstpakketten bezorgd vóór 21 december

Kerstpakket | borrel

VANAF
25 PERSONEN

 41,45

Met het dit pakket zet u een bourgondische borrel op tafel. Proost samen en proef de authentieke smaak van Lindenhoff. Kies optioneel ook voor een prachtige ambachtelijke plank en vul deze met de Brandt&Levie worst met truffel, hooibergham, goed gerijpte Comté, smakelijke sinaasappel en venkel olijven, Spaanse amandelen en pickle. Nog lekkerder? Kies dan ook voor Cava - santé!

Het cadeau om uw medewerkers te bedanken
Zet een bourgondische borrel op tafel
Bezorgd vóór 21 december

Kerstpakket | Borrel box

Een borrel box, perfect voor 4 personen
VANAF
25 PERSONEN

Uitverkocht

Geniet tijdens de borrel van de authentieke smaak van Lindenhoff. Heerlijk om zelf samen te stellen met alle producten van kleinschalige boeren, onze slagers en kaasmeesters of ga voor deze bourgondische plank. Vol van smaak en perfect op elkaar afgestemd. Voeg naar smaak versgemalen peper toe aan de gerookte ribeye, snijdt de worst in plakjes en maak het geheel af met een knapperig zuurdesembrood.

Ruim genoeg voor 4 personen
Dé box voor een overheerlijke borrel!
Geniet van authentieke smaak

Kerstpakket | Lindenhoff X De Nederlanden*

vanaf
25 personen

 54,50

Chef Wilco Berends van De Nederlanden* bereidt speciaal voor uw aanvraag  een drie gangendiner met de authentieke smaak van Lindenhoff. Op deze manier helpen wij elkaar uit de brand en geven wij onze kleinschalige boeren, telers en makers een steuntje in de rug. En kunt u thuis aan tafel als in een restaurant - een sterrenrestaurant tegelijkertijd met uw collega's, vrienden of familie!

Ravioli van Kreeft met bouillabaisse, venkel en tomaat
Rundertournedos, kalfswang en bordelaise saus
Appel van witte chocolade met eucalyptus panna cotta

De lindenhoff cadeaubon

Een dry-aged Gasconne côte de boeuf, een mooie fles wijn of een selectie boerenkazen; een echte fijnproever maakt u blij met een Lindenhoff Cadeaubon onder de kerstboom! Al vanaf 25.- en te besteden naar keuze op de webshop of bij de Marché.

KERSTPAKKET ZELF SAMENSTELLEN?

Geen probleem! Dat kan met de producten van Lindenhoff. Wij hebben alles in huis voor een bijzondere borrel. Liever iets zoets of een zalig boerenontbijt – ook dat kan! Gezond en vitaal het nieuwe jaar in? Laat dat maar aan ons over! Een vitamine boost? Of gewoon proosten en elkaar bedanken? Laat ons weten welk thema of producten u graag in uw kerstpakket ziet – dan maken we er samen iets moois van!

Gebruik onderstaande knop om te informeren naar alle opties, dan gaan wij voor u aan de slag om dit met onze boeren, slagers en kaasmeesters mogelijk te maken. Of u nu 1, 100 of 500 pakketten besteld, wij zorgen dat de pakketten met liefde worden ingepakt en vóór kerst cadeau gedaan kunnen worden!

Verstuur aanvraag