Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

LINDENHOFF
KERSTPAKKETTEN

Het beste van de boerderij van Lindenhoff
Geef  uw medewerkers ‘n smakelijk cadeau
Verras met onze bourgondische box of bon

VERRAS UW MEDEWERKERS MET EEN LINDENHOFF KERSTPAKKET

Verras uw medewerkers met een culinair cadeau en bedank ze voor dit bijzondere jaar. We kunnen samen een pakket voor u samenstellen of laat u hen liever naar eigen smaak genieten? Kies dan voor onze Lindenhoff Cadeaubon. Onze kleinschalige boeren, slagers en kaasmeesters gaan elke dag met veel liefde en vakmanschap aan de slag – een verrukkelijke verwennerij!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Chef Marché – Marina via marche@lindenhoff.nl of bel op donderdag t/m zaterdag naar de Marché

DE LINDENHOFF CADEAUBON

DE LINDENHOFF CADEAUBON

Uw medewerkers culinair verrassen? Dan geeft u met de Lindenhoff Cadeaubon een geschenk waarbij iedereen kan genieten naar eigen smaak. Zo kan iedereen kiezen uit alle producten in onze boerderijwinkel de Marché in Baambrugge. Denk aan een bijzonder stuk vlees van onze authentieke rassen, de Groente & Fruit Box met alle knollen en kolen uit het seizoen of de verrassende kaasplank geselecteerd door onze kaasmeester!

NEEM CONTACT OP

SHOPPEN IN DE MARCHÉ

SHOPPEN IN DE MARCHÉ

Uw medewerkers ultiem verrassen? Als optie kunnen we een borrel organiseren in onze tuinkamer – zodat de collega’s daarna in de Marché boodschappen kunnen doen met de cadeaubon!

NEEM CONTACT OP

LINDENHOFF KAASPLATEAU

LINDENHOFF KAASPLATEAU

Maak een mooie selectie samen met de kaasmeester. De kazen zijn zorgvuldig geselecteerd op de beste smaak en zijn afkomstig van kaasboeren die met passie ambachtelijk de kazen produceren met oog voor natuur en traditie. Speciaal voor u wordt een smaakvol plateau samengesteld van perfect gerijpte, ambachtelijke kazen uit het seizoen. Heerlijk bij de borrel of als dessert.

NEEM CONTACT OP

LINDENHOFF SLAGERIJBOX

LINDENHOFF SLAGERIJBOX

Maak een mooie selectie van het assortiment van onze slagers; kies uit prachtige stukken vlees van het oorspronkelijke rassen zoals het Gasconne rund of Baambrugs Big. Als het vlees word natuurlijk vers voor u gesneden en vacuüm verpakt. Zo heeft u in één keer het mooiste vlees voor een prachtig Kerstdiner!

NEEM CONTACT OP

ZELF SAMENSTELLEN

ZELF SAMENSTELLEN

Natuurlijk kunnen we ook voor u een opmaat Lindenhoff kerstpakket maken. Samen kijken we naar de mogelijkheden en naar uw smaak wat u graag in het pakket wilt hebben; van fijne wijnen, mooie charchuterie, kazen tot de lekkerste delicatessen!

NEEM CONTACT OP