Tropische nectarine en gember ijsjes van Miljuschka
Seizoen
summerGang
dessertBereidingstijd
10 minutenMoeilijkheidsgraad
ingrediënten
8 ijsjes // 10 minuten + 4 uur in de vriezer
Voorraadkast / zelf in huis halen
400 ml kokosroom (uit blik)
1 tl citroengras, fijn gehakt/geraspt
Recept: Miljuschka
PrintenBereiding
- Doe het vruchtvlees met alle andere ingrediënten in een blender en draai het glad.
- Miljuschka raadt aan om de schil van de nectarines eraan te laten zitten. Zo krijgt uw ijsje een leuk effect.
- Giet over in je ijsvormpjes en zet voor minimaal 4 uur in de vriezer.
Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:
![Tropische nectarine en gember ijsjes van Miljuschka](https://www.lindenhoff.nl/content/uploads/2020/08/Nectarine-ijsjes-met-kokos-2-1200x1400-c-default-600x900.jpg)
Ontdek meer recepten
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.