Seizoen

zomer

Gang

bijgerecht

Bereidingstijd

20 minuten

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

1 kleine knolselderijj
2 eetl. boerenyoghurt
3 eetl. Lindenhoff citroen mayonaise
2 Jonagold appels, in blokjes
2 eetl. rozijnen
1 eetl. walnoten, geroosterd en grof gehakt
Handje verse peterselie, fijngehakt

Zelf in huis halen
1 theel. mosterd (ook verkrijgbaar in webwinkel)


Bereiding

  1. Schil de knolselderij en snijd hem in stukken. Rasp de knolselderij in de keukenmachine fijn.
  2. Meng de yoghurt, citroen mayonaise en mosterd en breng op smaak met zout en peper.
  3. Meng het yoghurtmengsel door de knolselderij en voeg de appel en rozijnen toe.
  4. Bestrooi met de walnoten en peterselie.

Ingrediënten in dit recept