Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Direct van kleinschalige boeren
Thuis aan tafel, als in een restaurant

Chef

Chef Leonardo Pacenti

Seizoen

herfst

Gang

hoofdgerecht

Bereidingstijd

10 minuten

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

Ingrediënten voor 4 personen:
2 doosjes Lindenhoff x Leonardo Pacenti kalfsvlees ravioli
120 g boter
mespuntje saffraan

Zelf in huis halen:
2 el witte wijn

Let op: Het is mogelijk dat seizoensproducten uit dit recept niet beschikbaar zijn.

Printen

Bereiding

  1. Breng een pan met ruim water en een flinke schep zout aan de kook.
  2. Verkruimel de saffraan in de witte wijn en laat dit paar minuten oplossen.
  3. Verwarm de wijn met de boter in een brede koekenpan
  4. Voeg de ravioli toe aan het kokende water en kook deze in 4 minuten beetgaar.
  5. Haal de ravioli voorzichtig met een schuimspaan uit de pan, maar bewaar het kookvocht.
  6. Leg de ravioli in de pan met boter en voeg een eetlepel van het kookvocht toe. Laat het geheel ongeveer 30 seconden op zacht vuur staan.
  7. Leg de ravioli op een bord, schep er een lepel saus overheen.

Ingrediënten in dit recept

over de Chef - Chef Leonardo Pacenti