Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Direct van kleinschalige boeren
Thuis aan tafel, als in een restaurant

brasato ravioli met saffraanboter

--,--
Voeg producten toe

Chef

Chef Leonardo Pacenti

Gang

main

Bereidingstijd

10 minuten

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

INGREDIËNTEN VOOR 4 PERSONEN
2 doosjes Lindenhoff x Leonardo Pacentibrasato ravioli
120 g boter
mespuntje saffraan

VOORRAADKAST
2 el witte wijn

Let op: Het is mogelijk dat seizoensproducten uit dit recept niet beschikbaar zijn.

Printen

Bereiding

  1. Breng een pan met ruim water en een flinke schep zout aan de kook
  2. Trek de saffraandraadjes een beetje los en laat ze paar minuten oplossen in de witte wijn
  3. Verwarm de wijn met de boter in een koekenpan met hoge rand
  4. Haal de ravioli heel voorzichtig, één voor één los van elkaar
  5. Voeg de ravioli  rustig toe aan het kokende water en kook deze in 4 minuten beetgaar
  6. Haal de ravioli met een schuimspaan uit de pan en bewaar het kookvocht
  7. Leg de ravioli in de pan met boter en voeg een eetlepel van het kookvocht toe. Laat het geheel ongeveer 30 seconden op zacht vuur staan
  8. Leg de ravioli op een bord en schep er een lepel saus overheen.

Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:


brasato ravioli met saffraanboter

over de Chef - Chef Leonardo Pacenti

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Laat ons weten wat u vindt