Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Direct van kleinschalige boeren
Thuis aan tafel, als in een restaurant

Seizoen

lente

Gang

ontbijt
lunch
bijgerecht

Bereidingstijd

20 minuten

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

8 eieren
6 plakken Baambrugs big spek
5 g bieslook, fijngehakt
4 eetl. Lindenhoff mayonaise

Printen

Bereiding

  1. Breng een pan met ruim water aan de kook. Kook de eieren in 8 min. hard. 
  2. Bak ondertussen het spek knapperig en hak vervolgens fijn.
  3. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water, pel en halveer in de lengte. Haal met een theelepel het eigeel uit het eiwit.
  4. Meng in een kom het eigeel, 2/3 van het spek, bieslook en de mayonaise en breng op smaak met zout en peper. 
  5. Schep het mengsel in de holte van de eieren. Garneer met het overige spek en wat extra bieslook. 

Ingrediënten in dit recept