Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Gerookte Simmentaler staartstuk met Italiaanse salade

Seizoen

summer

Gang

main

Bereidingstijd

20 minuten

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

1 gerookte en gepekelde Simmentaler staartstuk
125 g rucola
75 g Parmezaanse kaas

VOORRAADKAST

2 el Balsamico azijn
1 el olijfolie
peper en zout

Printen

Bereiding

  1. Grill de staartstuk op de vetkant tot het krokant is en draai het vlees dan om tot het kerntemperatuur van 50 °C heeft. Laat rusten tot de kerntemperatuur 54 °C is.
  2. Doe de gewassen rucola in een kom. Breng op smaak met de olijfolie, 1 eetlepel Balsamico azijn en peper en meng goed. Voeg naar smaak zout toe, maar niet teveel – de Parmezaanse kaas is ook zout.
  3. Verdeel de salade over borden en daarop plakjes van de staartstuk. Druppel hier nog 1 eetlepel Balsamico azijn over en schaaf er grof Parmezaanse kaas overheen. 

Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:


Gerookte Simmentaler staartstuk met Italiaanse salade

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Laat ons weten wat u vindt

LINDENHOFF HORECA​

Welkom, leuk dat je er bent!

LINDENHOFF HORECA

Iedereen laten genieten van duurzame producten met authentieke smaak. Dat is als horecaleverancier al meer dan 30 jaar onze missie. 

LINDENHOFF MARCHÉ

Kom elke week van donderdag t/m zaterdag naar de Marché in Baambrugge en ontdek de beste seizoensproducten