Gepofte tamme kastanjes
Seizoen
winterGang
sideBereidingstijd
30 minutenMoeilijkheidsgraad
ingrediënten
400 g tamme kastanjes
Klontje boter
Gepofte tamme kastanjes
- Kerf met een scherp mesje een kruisje in de bovenkant van de kastanjes. Dit is belangrijk omdat de kastanjes anders kunnen ontploffen.
- Pof de kastanjes op 200 graden in de oven voor 15 a 20 minuten op een bakplaat of rooster (of pof de kastanjes op de barbecue! – Leg ze dan op een rooster of gebruik een kastanjepan). De kastanjes zijn klaar wanneer ze openstaan.
- Serveer de kastanjes op een mooi bord met een klontje boter, peper en zout.
Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:
![Gepofte tamme kastanjes](https://www.lindenhoff.nl/content/uploads/2019/11/LH_kerst_0578-600x400.jpg)
Ontdek meer recepten
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.