Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Direct van kleinschalige boeren
Thuis aan tafel, als in een restaurant

Seizoen

winter

Gang

bijgerecht

Bereidingstijd

30 minuten

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

500 g aardappelmix
250 g eekhoorntjesbrood, gehalveerd
handje verse oregano
75 g ganzenvet

Printen

Bereiding

  1. Zet een ruime pan met kokend water op het vuur en kook de aardappelmix (in de schil) in 15 minuten gaar. Giet de aardappels af en snijd ze door in de lengte.
  2. Verhit een koekenpan met ganzenvet op hoog vuur. Voeg de aardappels toe en bak ze in ongeveer 10 minuten knapperig en goudbruin. Voeg vervolgens de paddenstoelen toe en bak deze nog 5 minuten mee. Breng de aardappels en paddenstoelen op smaak met verse oregano, zout en peper.

Ingrediënten in dit recept