Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Direct van kleinschalige boeren
Thuis aan tafel, als in een restaurant

Feestburger met knapperige pancetta, pecorino al tartufo en ingemaakte rode biet

--,--
Voeg producten toe

Seizoen

winter

Gang

main

Bereidingstijd

30 minuten

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN

4 ereburgers
4 plakken pancetta coppata
4 brioche broodjes
50 g mizuna salade
4 eetl. Lindenhoff citroen mayonaise
8 plakjes chiogga biet pickle (Thull’s)
50 g Pecorino al tartufo, in plakjes

VOORRAADKAST

2 eetl. Balsamico azijn

Printen

Bereiding

  1. Bak de ereburgers in circa 8 minuten rondom goudbruin en gaar. Bak in een andere koekenpan de plakken pancetta knapperig. Haal ze uit de pan en leg apart op een bord.
  2. Halveer de brioche broodjes en bak ze met de de snijkant naar beneden in het bakvet van de pancetta totdat de randjes van het brood licht knapperig zijn.
  3. Meng de mizuna salade met de Balsamico azijn. Bestrijk de brioche broodjes met wat citroenmayonaise en leg de mizuna salade erop. Leg er een burger op, vervolgens de knapperige pancetta, de chiogga pickles’s en maak af met de Pecorino al tartufo en eventueel wat extra citroenmayonaise.

Tip: extra lekker met verse frieten

Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:


Feestburger met knapperige pancetta, pecorino al tartufo en ingemaakte rode biet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Laat ons weten wat u vindt