Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Dutch baby pancake met fruit

Seizoen

spring

Gang

breakfast
lunch

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

175 ml melk
2 eieren
1 eetl. roomboter
200 g seizoensfruit naar keuze (we gebruiken in dit recept nu Lambada aardbeien. Ook lekker als ze in het seizoen zijn: frambozen en blauwe bessen en verse vijgen)
125 g mascarpone

VOORRAADKAST
100 g bloem
2 theel. suiker
poedersuiker

Ook nodig: gietijzeren of ovenvaste pan

 

Printen

Dutch baby pancake met fruit

  1. Verwarm de oven voor op 230 graden. Zet de gietijzeren pan direct in de oven tijdens het voorverwarmen zodat de pan zelf ook goed heet wordt.
  2. Klop ondertussen alle ingrediënten, behalve de boter en poedersuiker, tot een egaal en luchtig deeg.
  3. Haal de hete pan uit de oven en vet hem in met de boter. Zorg ervoor dat de zijkanten ook bedekt worden.
  4. Giet het beslag in de pan en bak de Dutch baby pancake in circa 15-20 minuten luchtig en goudbruin in de oven.
  5. Serveer met seizoensfruit en een schepje mascarpone. Bestrooi met poedersuiker.

Ook lekker met verse vijgen! 

Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:


Dutch baby pancake met fruit

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Laat ons weten wat u vindt

LINDENHOFF HORECA​

Welkom, leuk dat je er bent!

LINDENHOFF HORECA

Iedereen laten genieten van duurzame producten met authentieke smaak. Dat is als horecaleverancier al meer dan 30 jaar onze missie. 

LINDENHOFF MARCHÉ

Kom elke week van donderdag t/m zaterdag naar de Marché in Baambrugge en ontdek de beste seizoensproducten