Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Chocolade mousse met honing-pecannoten en vijg

Seizoen

winter

Gang

dessert

Bereidingstijd

15 minuten

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

NAGERECHT VOOR 4 PERSONEN

1 pakje pure chocolade mousse van soest
250 ml melk
4 theel. crème crue
4 eetl. honing geroosterde pecannoten, grof gehakt
4 vijgen, in vieren

 

Printen

Bereiding

  1. Bereid de chocolademousse volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep in een mooie kom of 4 kleine kommetjes en laat minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.
  2. Garneer de mousse met wat crème crue, geroosterde pecannoten en vijgen.

Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:


Chocolade mousse met honing-pecannoten en vijg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Laat ons weten wat u vindt

LINDENHOFF HORECA​

Welkom, leuk dat je er bent!

LINDENHOFF HORECA

Iedereen laten genieten van duurzame producten met authentieke smaak. Dat is als horecaleverancier al meer dan 30 jaar onze missie. 

LINDENHOFF MARCHÉ

Kom elke week van donderdag t/m zaterdag naar de Marché in Baambrugge en ontdek de beste seizoensproducten