Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Ravioli van Leonardo Pacenti met paddenstoelenmelange

Rated 3,0 out of 5
3,0 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)

Chef

Chef Leonardo Pacenti

Seizoen

spring

Bereidingstijd

10 minuten

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

HOOFDGERECHT VOOR 2 PERSONEN

1 pak Lindenhoff x Leonardo Pacenti ravioli
250 g paddenstoelenmelange
1 teen knoflook
2 eetl. boter

VOORRAADKAST

olijfolie
zout en peper

HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN

2 pakken Lindenhoff x Leonardo Pacenti ravioli
500 g paddenstoelenmelange
2 tenen knoflook
4 eetl. boter

VOORRAADKAST

olijfolie
zout en peper

Printen

Bereiding

  1. Breng een pan met ruim water en een flinke schep zout aan de kook
  2. Verhit ondertussen in een andere pan 5 el (2 p)  / 10 el (4 p) olijfolie. Snijd een teentje knoflook fijn en voeg toe aan de pan
  3. Bak de paddenstoelenmelange in dezelfde pan met wat zout en peper. Doe ondertussen de ravioli in de pan met water. Kook deze in circa 4 minuten gaar
  4. Voeg een klont boter toe aan de pan zodra de paddenstoelen gaar zijn
  5. Haal de ravioli met een schuimspaan uit de pan en bewaar het kookvocht
  6. Voeg vervolgens de ravioli toe aan de pan met paddenstoelen, voeg wat kookvocht toe en maak het ‘gezellig’ in de pan zodat het gerecht één geheel wordt

Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:


Ravioli van Leonardo Pacenti met paddenstoelenmelange

over de Chef - Chef Leonardo Pacenti

Beoordelingen

Prima

Rated 3,0 out of 5

Aantrekkelijke recepten

Avatar for Jpl Borst
1 jaar geleden

Laat ons weten wat u vindt

LINDENHOFF HORECA​

Welkom, leuk dat je er bent!

LINDENHOFF HORECA

Iedereen laten genieten van duurzame producten met authentieke smaak. Dat is als horecaleverancier al meer dan 30 jaar onze missie. 

LINDENHOFF MARCHÉ

Kom elke week van donderdag t/m zaterdag naar de Marché in Baambrugge en ontdek de beste seizoensproducten