Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Chef Estée Strooker

Chef Estée Strooker wist al jong dat ze het culinaire pad wilde bewandelen. De creatieve ondernemer startte in Parijs, liep stage bij toprestaurants en won de eerste editie van de Nederlandse Masterchef. Ze staat inmiddels bijna 10 jaar aan het roer van haar restaurant ’t Amusement en opende in 2018 Eetwinkel STROOM. Komt ze u bekend voor? Dat kan, want ze deelt haar recepten ook vol enthousiasme op televisie en heeft een aantal kookboeken op haar naam staan! Estée bereidt het liefst de meeste verse ingrediënten die dicht bij de natuur staan – gezonde gerechten, geïnspireerd op nostalgie.

LIVE ONLINE MASTERCLASS 4-GANGEN ASPERGE DINER 5 JUNI

Kook op 5 juni om 17.00 uur samen met Estée live een verrukkelijk 4-gangen lente menu met asperges in de hoofdrol. En de boodschappen? In onze handige boxen vindt u alle verse ingrediënten van Lindenhoff. Kies eventueel voor de versie die is aangevuld met een liefdevol door Estée samengestelde culi-kit met alle smaakmakers voor het diner. Schikt de datum niet? U kunt de masterclass nog een paar dagen terugkijken.

“Dat is koken voor mij – trots zijn op je creatie en daar vervolgens andere mensen van kunnen laten genieten! En natuurlijk begint een goed diner met de beste ingrediënten.”

PRET À DINER MET ESTÉE

Met hét menuboek voor de beste thuisdiners gaat u aan de slag met de creatieve chef Estée Strooker. Stel met de recepten uit haar boek en seizoens- en streekgebonden ingrediënten de gangen voor een verrukkelijke avond samen. Nieuwsgierig? Ontdek dan vast een aantal recepten!

PRET À DINER

Smaakt dat naar meer? Deze recepten komen uit het nieuwe boek Pret à diner  van Estée Strooker. Bestel het boek en kook de sterren van de hemel voor uw gasten met slaatje-bla’s, vet krokant, crème de la crème, nostalgisch comfort en smakelijke slotstukken! Leer hoe u het beste boodschappen plant, de tafel allermooist dekt en hoe u gerechten met verschillende smaken en structuren kunt delen. Bon appétit!

BOX VERSE INGREDIËNTEN VAN LINDENHOFF VOOR 4-GANGEN ASPERGEMENU

BOX VERSE INGREDIËNTEN VAN LINDENHOFF VOOR 4-GANGEN ASPERGEMENU

Zit u al klaar voor de masterclass en ontvangt u de culi-kit van Estée Strooker voor het 4-gangen lente menu binnenkort? Bestel dan ook deze box vol verse ingrediënten van Lindenhoff en ga aan de slag met de beste producten tijdens de live stream masterclass op 5 juni om 17.00 uur – geniet!

BESTEL
BOX COMPLETE INGREDIËNTEN 4-GANGEN ASPERGEMENU INCLUSIEF LIVE MASTERCLASS

BOX COMPLETE INGREDIËNTEN 4-GANGEN ASPERGEMENU INCLUSIEF LIVE MASTERCLASS

De complete box met alle verse ingrediënten van Lindenhoff, een liefdevol door Estée samengestelde culi-kit met alle smaakmakers voor het diner én toegang tot de live masterclass op 5 juni om 17.00 uur – kunt u meteen aan de slag!

BESTEL
LINDENHOFF HORECA​

Welkom, leuk dat je er bent!

LINDENHOFF HORECA

Iedereen laten genieten van duurzame producten met authentieke smaak. Dat is als horecaleverancier al meer dan 30 jaar onze missie. 

LINDENHOFF MARCHÉ

Kom elke week van donderdag t/m zaterdag naar de Marché in Baambrugge en ontdek de beste seizoensproducten