
Seizoen
zomerGang
hoofdgerechtBereidingstijd
10 minutenMoeilijkheidsgraad
ingrediënten
2 perziken
Veldsla
Tomaatjes, gehalveerd
Handje verse basilicum
Pecannoten, geroosterd
Gasconne hooibergham
Buratta Pugliese
Balsamico azijn
Voorraadkast:
Olijfolie
Grof zeezout
Voor erbij:
stokbrood en witte wijn
Let op: Het is mogelijk dat seizoensproducten uit dit recept niet beschikbaar zijn.
PrintenBereiding
- Verhit een grillpan op hoog vuur.
- Snijd de perziken in dunne plakken, bestrijk ze rondom met olijfolie en grill ze totdat er mooie grillstrepen ontstaan.
- Verdeel de veldsla op een schaal en leg de tomaatjes, basilicum, pecannoten, hooiberham en plakken perzik erop.
- Scheur de buratta in grove stukken en verdeel over de salade. Besprenkel met Balsamico azijn, olijfolie en grof zeezout.
- Serveer met knapperig stokbrood en een frisse witte wijn.