Seizoen

zomer

Gang

hoofdgerecht

Bereidingstijd

10 minuten

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

2 perziken
Veldsla
Tomaatjes, gehalveerd
Handje verse basilicum
Pecannoten, geroosterd
Gasconne hooibergham
Buratta Pugliese
Balsamico azijn

Voorraadkast:
Olijfolie
Grof zeezout

Voor erbij:
stokbrood en witte wijn

Let op: Het is mogelijk dat seizoensproducten uit dit recept niet beschikbaar zijn.


Bereiding

  1. Verhit een grillpan op hoog vuur.
  2. Snijd de perziken in dunne plakken, bestrijk ze rondom met olijfolie en grill ze totdat er mooie grillstrepen ontstaan.
  3. Verdeel de veldsla op een schaal en leg de tomaatjes, basilicum, pecannoten, hooiberham en plakken perzik erop.
  4. Scheur de buratta in grove stukken en verdeel over de salade. Besprenkel met Balsamico azijn, olijfolie en grof zeezout.
  5. Serveer met knapperig stokbrood en een frisse witte wijn.

Ingrediënten in dit recept