Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Direct van kleinschalige boeren
Thuis aan tafel, als in een restaurant

Chef

Chef Leonardo Pacenti

Seizoen

herfst

Gang

tussengerecht

Bereidingstijd

10 minuten

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

Ingrediënten:
1 doosje Lindenhoff x Leonardo Pacenti rode biet ravioli
120 g boter
20 g salie (ook te vervangen met basilicum, peterselie of tijm)
75 g parmigiano reggiano

Zelf in huis halen:
maanzaad

Let op: Het is mogelijk dat seizoensproducten uit dit recept niet beschikbaar zijn.

Printen

Bereiding

  1. Breng een pan met ruim water en een flinke schep zout aan de kook.
  2. Verwarm de boter in een brede koekenpan en laat deze bruin worden.
  3. Hak de salie grof en voeg deze toe aan de boter.
  4. Voeg de ravioli toe aan het kokende water en kook deze in 4 minuten beetgaar.
  5. Haal de ravioli voorzichtig met een schuimspaan uit de pan, maar bewaar het kookvocht.
  6. Leg de ravioli in de pan met boter en voeg een eetlepel van het kookvocht toe. Laat het geheel ongeveer 30 seconden op zacht vuur staan en maak het gezellig in de pan!
  7. Leg de ravioli op een bord, schep er een lepel saus overheen en strooi het maanzaad en de geraspte parmigiano over de pasta.

1 doosje is geschikt als tussengerecht voor 3 á 4 personen of als hoofdgerecht voor 2 personen!

Ingrediënten in dit recept

over de Chef - Chef Leonardo Pacenti