Chef

Chef Leonardo Pacenti

Seizoen

herfst

Gang

hoofdgerecht

Bereidingstijd

10 minuten

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

Ingrediënten:
2 doosjes Lindenhoff x Leonardo Pacenti paddenstoel ravioli
100 ml melk
150 gram gorgonzola piccante
Let op: Het is mogelijk dat seizoensproducten uit dit recept niet beschikbaar zijn.


Bereiding

  1. Verwarm de melk en gorgonzola langzaam in de pan
  2. Wals het melk-gorgonzola mengsel voor 2 minuten tot er een gladde massa ontstaat.
  3. Breng ondertussen een pan met ruim water en een flinke schep zout aan de kook. Voeg de ravioli toe en kook deze in 4 minuten beetgaar.
  4. Haal de ravioli voorzichtig met een schuimspaan uit de pan, maar bewaar wat kookvocht.
  5. Leg de ravioli in de pan met saus en voeg een eetlepel van het kookvocht toe. Wals het geheel nog 1 minuut.
  6. Leg de ravioli op een bord, schep er een lepel saus overheen en maak af met wat versgemalen peper.

Ingrediënten in dit recept

over de Chef - Chef Leonardo Pacenti