
Chef
Chef Leonardo PacentiSeizoen
herfstGang
hoofdgerechtBereidingstijd
10 minutenMoeilijkheidsgraad
ingrediënten
Ingrediënten:
2 doosjes Lindenhoff x Leonardo Pacenti ricotta-cavolo nero ravioli
110 g boter
40 g ansjovis
Let op: Het is mogelijk dat seizoensproducten uit dit recept niet beschikbaar zijn.
PrintenBereiding
- Verwarm de boter in een brede koekenpan.
- Voeg de ansjovis toe aan de gesmolten boter en laat deze 2 minuten smelten in de pan.
- Breng ondertussen een pan met ruim water en een flinke schep zout aan de kook. Voeg de ravioli toe en kook deze in 4 minuten beetgaar.
- Haal de ravioli voorzichtig met een schuimspaan uit de pan, maar bewaar wat kookvocht.
- Leg de ravioli in de pan met boter en voeg een eetlepel van het kookvocht toe. Laat het geheel ongeveer 30 seconden op zacht vuur staan.
- Leg de ravioli op een bord, schep er een lepel ansjovisboter overheen en maak af met wat versgemalen peper.