Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Direct van kleinschalige boeren
Thuis aan tafel, als in een restaurant

Chef

Chef Leonardo Pacenti

Seizoen

autumn

Gang

main

Duration

10 minutes

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

Ingrediënten:
2 doosjes Lindenhoff x Leonardo Pacenti ricotta-cavolo nero ravioli
110 g boter
40 g ansjovis

Let op: Het is mogelijk dat seizoensproducten uit dit recept niet beschikbaar zijn.

Printen

Bereiding

  1. Verwarm de boter in een brede koekenpan.
  2. Voeg de ansjovis toe aan de gesmolten boter en laat deze 2 minuten smelten in de pan.
  3. Breng ondertussen een pan met ruim water en een flinke schep zout aan de kook. Voeg de ravioli toe en kook deze in 4 minuten beetgaar.
  4. Haal de ravioli voorzichtig met een schuimspaan uit de pan, maar bewaar wat kookvocht.
  5. Leg de ravioli in de pan met boter en voeg een eetlepel van het kookvocht toe. Laat het geheel ongeveer 30 seconden op zacht vuur staan.
  6. Leg de ravioli op een bord, schep er een lepel ansjovisboter overheen en maak af met wat versgemalen peper.

Ingrediënten in dit recept

over de Chef - Chef Leonardo Pacenti

LAAT ONS WETEN WAT U VINDT