Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Direct van kleinschalige boeren
Thuis aan tafel, als in een restaurant

Gang

main

Duration

25 minutes

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

HOOFDGERECHT VOOR 2 PERSONEN

1 kleine bol buffelmozzarella
1 teentje knoflook
1 flesje passata della nonna
2 pizzabodems
1 bakje gesneden spianata piccante
Parmezaanse kaas
rucola

VOORRAADKAST

2 eetl. olijfolie
1 eetl. Balsamico azijn
zout en peper

HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN

1 grote bol buffelmozzarella
2 teentjes knoflook
1 fles salsa di pomodoro
4 pizzabodems
2 bakjes gesneden spinata picante
100 g Parmezaanse kaas
rucola

VOORRAADKAST

4 eetl. olijfolie
2 eetl. Balsamico azijn
zout en peper

Printen

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de mozzarella in plakken en laat uitlekken op keukenpapier.
  2. Pers de knoflook en meng door de tomatensaus en breng op smaak met zout en peper. Bestrijk de bodems met de tomatensaus.
  3. Verdeel de spinata picante over de pizza’s. Leg de mozzarella erop en rasp de Parmezaanse kaas erover. Bak 10 minuten in de oven.
  4. Klop ondertussen een dressing van de olijfolie, Balsamico azijn en een snuf zout en peper. Hussel de rucola met de dressing.
  5. Haal de pizza uit de oven. Bestrooi met de helft van de rucola. Serveer de overige rucola salade ernaast

 

Ingrediënten in dit recept

LAAT ONS WETEN WAT U VINDT