Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Pizza met spianata picante, buffelmozzarella en Parmezaan

Gang

main

Bereidingstijd

25 minuten

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

HOOFDGERECHT VOOR 2 PERSONEN

1 kleine bol buffelmozzarella
1 teentje knoflook
1 flesje passata della nonna
2 pizzabodems
1 bakje gesneden spianata piccante
Parmezaanse kaas
rucola

VOORRAADKAST

2 eetl. olijfolie
1 eetl. Balsamico azijn
zout en peper

HOOFDGERECHT VOOR 4 PERSONEN

1 grote bol buffelmozzarella
2 teentjes knoflook
1 fles salsa di pomodoro
4 pizzabodems
1 bakje gesneden spinata picante
100 g Parmezaanse kaas
rucola

VOORRAADKAST

4 eetl. olijfolie
2 eetl. Balsamico azijn
zout en peper

Printen

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de mozzarella in plakken en laat uitlekken op keukenpapier.
  2. Pers de knoflook en meng door de tomatensaus en breng op smaak met zout en peper. Bestrijk de bodems met de tomatensaus.
  3. Verdeel de spinata picante over de pizza’s. Leg de mozzarella erop en rasp de Parmezaanse kaas erover. Bak 10 minuten in de oven.
  4. Klop ondertussen een dressing van de olijfolie, Balsamico azijn en een snuf zout en peper. Hussel de rucola met de dressing.
  5. Haal de pizza uit de oven. Bestrooi met de helft van de rucola. Serveer de overige rucola salade ernaast

 

Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:


Pizza met spianata picante, buffelmozzarella en Parmezaan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Laat ons weten wat u vindt

LINDENHOFF HORECA​

Welkom, leuk dat je er bent!

LINDENHOFF HORECA

Iedereen laten genieten van duurzame producten met authentieke smaak. Dat is als horecaleverancier al meer dan 30 jaar onze missie. 

LINDENHOFF MARCHÉ

Kom elke week van donderdag t/m zaterdag naar de Marché in Baambrugge en ontdek de beste seizoensproducten