Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Witte chocolade trifle’s met Doyenne du Comice peer

Seizoen

winter

Gang

dessert

Bereidingstijd

15 minuten

ingrediënten

1 zakje witte chocolade mousse van soest
250 ml volle melk
2 canelé’s
4 theel. crème crue
1 doyenne du Comice peer, in kleine blokjes

ZELF IN HUIS HALEN
50 ml amaretto likeur

Printen

Witte chocolade trifle's met Doyenne du Comice peer

  1. Bereid de chocolademousse volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de canelé’s af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ze in dunne plakken en schenk de likeur erover, laat even staan zodat het goed intrekt en de canelé’s zacht worden.  
  2. Verdeel de plakjes canelé over 4 kleine glazen. Doe er een schep witte chocolade mousse en wat blokjes peer op. Herhaal dit nogmaals. Maak af met wat crème crue en eventueel wat extra blokjes peer. 

 

Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:


Witte chocolade trifle’s met Doyenne du Comice peer

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Laat ons weten wat u vindt

LINDENHOFF HORECA​

Welkom, leuk dat je er bent!

LINDENHOFF HORECA

Iedereen laten genieten van duurzame producten met authentieke smaak. Dat is als horecaleverancier al meer dan 30 jaar onze missie. 

LINDENHOFF MARCHÉ

Kom elke week van donderdag t/m zaterdag naar de Marché in Baambrugge en ontdek de beste seizoensproducten