Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Direct van kleinschalige boeren
Thuis aan tafel, als in een restaurant

Witte chocolade trifle’s met Doyenne du Comice peer

--,--
Voeg producten toe

Seizoen

winter

Gang

dessert

Bereidingstijd

15 minuten

ingrediënten

1 zakje witte chocolade mousse van soest
250 ml volle melk
2 canelé’s
4 theel. crème crue
1 doyenne du Comice peer, in kleine blokjes

ZELF IN HUIS HALEN
50 ml amaretto likeur

Printen

Witte chocolade trifle's met Doyenne du Comice peer

  1. Bereid de chocolademousse volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de canelé’s af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ze in dunne plakken en schenk de likeur erover, laat even staan zodat het goed intrekt en de canelé’s zacht worden.  
  2. Verdeel de plakjes canelé over 4 kleine glazen. Doe er een schep witte chocolade mousse en wat blokjes peer op. Herhaal dit nogmaals. Maak af met wat crème crue en eventueel wat extra blokjes peer. 

 

Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:


Witte chocolade trifle’s met Doyenne du Comice peer

Ingrediënten in dit recept

Ontdek meer recepten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Laat ons weten wat u vindt