Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Pizza bianca met voorjaarsgroenten

Seizoen

spring

Gang

main

Bereidingstijd

30 minuten

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

125 g mascarpone
1 teentje knoflook
1/2 citroen, geperst en en geraspt
2 pizzabodems
1/2 bosje groene asperges, onderkant verwijderd
1 zakje gemarineerde artisjok harten, in vier stukken
200 g tuinbonen, dubbel gedopt
250 g buffel mozzarella, in plakken
50 g Parmezaanse kaas, geraspt
50 g rucola

Printen

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Meng in een kom de mascarpone met de knoflook, citroensap en rasp en breng op smaak met zout en peper. Bestrijk de pizzabodems met de mascarpone.
  3. Snijd de asperges in dunne plakken. Beleg de pizza’s met asperges, artisjok, tuinbonen.
  4. Verdeel de mozzarella over de pizza en bestrooi met de Parmezaanse kaas.
  5. Bak in circa 15 minuten goudbruin in de oven. B
  6. Beleg met de rucola.

Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:


Pizza bianca met voorjaarsgroenten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Laat ons weten wat u vindt

LINDENHOFF HORECA​

Welkom, leuk dat je er bent!

LINDENHOFF HORECA

Iedereen laten genieten van duurzame producten met authentieke smaak. Dat is als horecaleverancier al meer dan 30 jaar onze missie. 

LINDENHOFF MARCHÉ

Kom elke week van donderdag t/m zaterdag naar de Marché in Baambrugge en ontdek de beste seizoensproducten