Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Lindenhoff X Bistro Flores | Toast van stokbrood met spread van koolrabi, kaas, peen en dragon

Gang

side

Bereidingstijd

15 minuten

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

BIJGERECHT VOOR 4 PERSONEN

1 stokbrood
2 bospenen met loof
1 koolrabi
5 takjes dragon
½ teen knoflook
50g boerenoplegkaas
150g Lindenhoff mayonaise
2 el boerenroomboter, op kamertemperatuur

Voorraadkast

1 tl zout
1 tl witte wijnazijn
peper en zout

Printen

Bereiding

Bereiding voor 4 personen

    1. 1 Verwarm de barbecue tot 200 graden
    2. 2 Haal de spitskool van de barbecue en laat afkoelen.
    3. Schil de bospeen en de koolrabi. Rasp de groenten op een grove rasp. Voeg het zout toe en roer goed om. Laat de groenten 15 minuten rusten
    4. Schep de rasp van peen en koolrabi in een zeef en knijp de groenten uit
    5. Rits de takjes van de dragon en hak fijn. Snijd de knoflook fijn en wrijf met de zijkant van een mes fijn tot een pasta
    6. Rasp de boerenoplegkaas op een grove rasp. Roer alle ingrediënten door elkaar en meng met de mayonaise, witte wijnazijn en breng op smaak met peper en zout
    7. Snijd het loof van de bosui fijn en garneer hiermee de spread
    8. Snijd het stokbrood in plakken van 2cm. Smeer de plakken in met boerenroomboter aan beide kanten
    9. Grill het brood op de barbecue goudbruin. Serveer het brood bij de dip

Eet smakelijk (Liever niet barbecueën? Grill het stokbrood goudbruin in een pan of grillpan)

Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:


Lindenhoff X Bistro Flores | Toast van stokbrood met spread van koolrabi, kaas, peen en dragon

Ontdek meer recepten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Laat ons weten wat u vindt