Seizoen

zomer

Gang

bijgerecht

Bereidingstijd

15 minuten

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

Bijgerecht voor 4 personen // tijd: circa 15 minuten

4 tomaten, in blokjes
1 komkommer, in blokjes
1 rode ui, in dunne halve ringen
4 takjes verse oregano, gerist
150 g Riviera olijven
1 klein teentje knoflook, geperst
100 g geitenfeta

Voorraadkast / zelf in huis halen:
2 eetl. olijfolie
2 eetl. citroensap


Bereiding

  1. Meng in een kom de tomaten, komkommer, ui, oregano en olijven.
    Tip: week eventueel de gesneden rode ui eerst een paar minuten in ijswater voor een mildere smaak.

  2. Klop in een kom een dressing van de knoflook, olijfolie, citroensap en breng op smaak met zout en peper.

  3. Verbrokkel de geitenfeta over de salade en serveer.

Ingrediënten in dit recept