Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Direct van kleinschalige boeren
Thuis aan tafel, als in een restaurant

Seizoen

spring

Gang

lunch
breakfast

Duration

30 minutes

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

1 banaan
150 g Lindenhoff granola appel-kaneel
6 eetl. kwark
1 eetl. limoensap en rasp
100 g rood fruit/vijgen naar keuze

Voorraadkast
2 eetl. honing + extra om te besprenkelen (ook verkrijgbaar in de webwinkel)

Ook nodig: 6 muffinvormpjes, ingevet

 

Printen

Granola cups met limoen marscapone en fruit

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Prak de banaan in een kom en meng de granola erdoor. Schep het mengsel in de muffinvormpjes. Zorg ervoor dat er een holletje in het midden ontstaat en druk de randen stevig aan.
  3. Bak de granola cups in circa 15 minuten gaar en knapperig in de oven.
  4. Haal ze voorzichtig uit de vormpjes en laat afkoelen.
  5. Meng ondertussen de kwark met de honing, het limoensap en de rasp. Vul de cups met een schepje van het kwarkmengsel en leg het fruit erop.
  6. Besprenkel met wat extra honing naar smaak en rasp er nog wat extra limoen boven.

Ingrediënten in dit recept

LAAT ONS WETEN WAT U VINDT