Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Pain perdu van brioche met hazelnoten en chocolade

Seizoen

spring

Gang

lunch

Bereidingstijd

20 minuten

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

8 plakken brioche (of suikerbrood)
250 ml melk
2 eieren, losgeklopt
25 gr roomboter
100 gram chocolade drups 70% puur
30 gr hazelnoten, grof gehakt en geroosterd

 

 

Printen

Bereiding

  1. Doe de eieren en de melk in een platte schaal met opstaande rand en klop door elkaar. Week de sneetjes suikerbrood aan twee kanten totdat ze het eimengsel goed hebben opgezogen.
  2. Verwarm de chocolade drups au bain marie in een hittebestendige kom en zet die op een pan met licht kokend water tot deze mooi is gesmolten.
  3. Smelt de boter in een koekenpan en bak daar de sneetjes in tot ze aan beide zijden goudbruin zijn.
  4. Giet de gesmolten chocolade over de sneetjes en bestrooi met de gehakte hazelnoten.

Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:


Pain perdu van brioche met hazelnoten en chocolade

Ontdek meer recepten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Laat ons weten wat u vindt

LINDENHOFF MARCHÉ

Kom elke week van donderdag t/m zaterdag naar de Marché in Baambrugge en ontdek de beste seizoensproducten

LINDENHOFF HORECA​

Iedereen laten genieten van duurzame producten met authentieke smaak. Dat is als horecaleverancier al meer dan 30 jaar onze missie.