Seizoen

lente

Gang

lunch

Bereidingstijd

40 minuten

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

Brunchgerecht voor 4 personen // Pasen // Tijd: 10 minuten + 30 minuten oventijd

1/2 Panettone of brioche brood
250 ml slagroom
2 eieren
1 potje crème crue

Voorraadkast
2 eetl. kristalsuiker
Lekkere jam

 


Brioche broodpudding met crème crue en jam

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snijd het brioche brood in blokjes.
  3. Meng in een kom de slagroom, eieren en kristalsuiker tot een romig geheel. Meng het brioche brood erdoor en roer goed door.
  4. Schep het in een ovenschaal en laat nog 10 minuten staan.
  5. Bak in circa 30 minuten gaar en goudbruin in de oven.
  6. Serveer met een schepje crème crue en wat abrikozen jam.

 

Ingrediënten in dit recept