Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Brioche broodpudding met crème crue

Seizoen

spring

Gang

lunch
dessert

Bereidingstijd

40 minuten

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

Brunchgerecht voor 4 personen // Pasen // Tijd: 10 minuten + 30 minuten oventijd

1/2 Panettone of brioche brood
250 ml slagroom
2 eieren
1 potje crème crue
lekkere (abrikozen) jam

Voorraadkast
2 eetl. kristalsuiker

 

Printen

Brioche broodpudding met crème crue en jam

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snijd het brioche brood in blokjes.
  3. Meng in een kom de slagroom, eieren en kristalsuiker tot een romig geheel. Meng het brioche brood erdoor en roer goed door.
  4. Schep het in een ovenschaal en laat nog 10 minuten staan.
  5. Bak in circa 30 minuten gaar en goudbruin in de oven.
  6. Serveer met een schepje crème crue en wat abrikozen jam.

 

Ook lekker met frambozen, bessen en ander zacht fruit

Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:


Brioche broodpudding met crème crue

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Laat ons weten wat u vindt

LINDENHOFF HORECA​

Welkom, leuk dat je er bent!

LINDENHOFF HORECA

Iedereen laten genieten van duurzame producten met authentieke smaak. Dat is als horecaleverancier al meer dan 30 jaar onze missie. 

LINDENHOFF MARCHÉ

Kom elke week van donderdag t/m zaterdag naar de Marché in Baambrugge en ontdek de beste seizoensproducten