Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Direct van kleinschalige boeren
Thuis aan tafel, als in een restaurant

Seizoen

winter

Gang

intermediate

Duration

15 minutes

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

1 camembert
70 gr gemengde notenmix

Voorraadkast | zelf in huis halen
2 el honing
peper en zout

Printen

Gebakken camembert met honingnoten


GEBAKKEN CAMEMBERT MET HONINGNOTEN

Het is feest! Uit Pauline’s keuken bestaat 10 jaar – wat een mijlpaal! Om haar jubileum te vieren, stelde Pauline een bijzonder magazine samen bomvol inspiratie en bijzondere recepten en hieruit mogen we dit heerlijke recept met jullie delen!

Bereidingstijd 15 minuten
Ingrediënten voor 1 – 2 personen

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden (hetelucht).
  2. Snijd de bovenkant van de camembert af. Leg de kaas op een vel bakpapier en plaats deze voor ongeveer 10 minuten in de oven.
  3. Rooster de notenmix in een droge koekenpan totdat het goed warm is. Voeg de honing toe en schud de pan een paar keer heen en weer.
  4. Verdeel de notenmix over de gebakken camembert.

Lekker met crostini’s en verse vijgen.

Recept voor crostini’s

  1. Meng 3 el olijfolie met een gehakt teentje knoflook en wat peper en zout.
  2. Snijd een stokbrood in plakjes. Kwast ze aan beide zijdes in met de knoflookolie.
  3. Plaats de stokbroodjes op een rooster in de oven en rooster ze in ongeveer 5 minuten goudbruin op 200 graden.

Ingrediënten in dit recept

LAAT ONS WETEN WAT U VINDT