Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Direct van kleinschalige boeren
Thuis aan tafel, als in een restaurant

Cimi di rapa ravioli met citroen-botersaus

--,--
Voeg producten toe

Chef

Chef Leonardo Pacenti

Seizoen

winter

Gang

appetizer

Bereidingstijd

10 minuten

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

Ingrediënten:
1 doosje Lindenhoff x Leonardo Pacenti Special Cimi di rapa ravioli
60 g boter
1 kwart citroen
75 g parmigiano reggiano

Zelf in huis halen:
zout

Let op: Het is mogelijk dat seizoensproducten uit dit recept niet beschikbaar zijn.

Printen

Bereiding

  1. Breng een pan met ruim water en een flinke schep zout aan de kook.
  2. Smelt de boter in een pan op laag vuur.
  3. Voeg het citrussap van een kwart citroen en 1 eetlepel van het kookvocht toe aan de boter.
  4.  Voeg de ravioli toe aan het kokende water en kook deze in 4 minuten beetgaar.
  5. Haal de ravioli voorzichtig met een schuimspaan uit de pan, maar bewaar het kookvocht.
  6. Leg de ravioli in de pan met boter en voeg een eetlepel van het kookvocht toe. Laat het geheel ongeveer 30 seconden op zacht vuur staan.
  7. Leg de ravioli op een bord, schep er een lepel saus overheen en garneer met geraspte parmigiano.

Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:


Cimi di rapa ravioli met citroen-botersaus

over de Chef - Chef Leonardo Pacenti

Ingrediënten in dit recept

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Laat ons weten wat u vindt