Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Direct van kleinschalige boeren
Thuis aan tafel, als in een restaurant

Basilicumolie van Café Caron

--,--
Voeg producten toe

Bereidingstijd

60 minuten

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

100 ml olijfolie extra vierge cuvée prestige (Café Caron)
100g basilicum of lavas

Printen

Bereiding

  1. Verwarm de olijfolie tot 80 °C.
  2. Haal de blaadjes van de steeltjes..
  3. Maal in de blender of keukenmachine de basilicumblaadjes met de warme olie fijn.
  4. Laat 30-40 minuten uitlekken in een met kaasdoek bekleed vergiet en vang daarbij de olie op. Niet uitknijpen, dan komt er vocht in de olie.

Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:


Basilicumolie van Café Caron

Ingrediënten in dit recept

Ontdek meer recepten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Laat ons weten wat u vindt