Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Direct van kleinschalige boeren
Thuis aan tafel, als in een restaurant

Seizoen

spring

Gang

breakfast
lunch

Duration

20 minutes

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

8 groene asperges, in dunne plakken
100 g verse jonge tuinbonen, gedopt
1/2 citroen, geraspt en geperst
1 zakje gemarineerde artisjokharten, gehalveerd
1 bol burrata
5 g verse basilicum, grof gehakt
30 g amandelen, gehakt en geroosterd
50 g rucola

VOORRAADKAST
4 eetl. olijfolie

Printen

Bereiding

  1. Blancheer de asperges en tuinbonen gedurende 2 minuten. Leg ze vervolgens in een bakje met ijskoud water.
  2. Klop in een kommetje een dressing van het citroensap en de olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
  3. Verdeel alle ingrediënten over een schaal en besprenkel met de citroendressing.

Ingrediënten in dit recept

LAAT ONS WETEN WAT U VINDT