Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Salade van groene asperges, artisjokharten en burrata

Seizoen

spring

Gang

breakfast
lunch

Bereidingstijd

20 minuten

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

8 groene asperges, in dunne plakken
100 g verse jonge tuinbonen, gedopt
1/2 citroen, geraspt en geperst
1 zakje gemarineerde artisjokharten, gehalveerd
1 bol burrata
5 g verse basilicum, grof gehakt
30 g amandelen, gehakt en geroosterd
50 g rucola

VOORRAADKAST
4 eetl. olijfolie

Printen

Bereiding

  1. Blancheer de asperges en tuinbonen gedurende 2 minuten. Leg ze vervolgens in een bakje met ijskoud water.
  2. Klop in een kommetje een dressing van het citroensap en de olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
  3. Verdeel alle ingrediënten over een schaal en besprenkel met de citroendressing.

Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:


Salade van groene asperges, artisjokharten en burrata

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Laat ons weten wat u vindt

LINDENHOFF HORECA​

Welkom, leuk dat je er bent!

LINDENHOFF HORECA

Iedereen laten genieten van duurzame producten met authentieke smaak. Dat is als horecaleverancier al meer dan 30 jaar onze missie. 

LINDENHOFF MARCHÉ

Kom elke week van donderdag t/m zaterdag naar de Marché in Baambrugge en ontdek de beste seizoensproducten