Seizoen

zomer

Gang

bijgerecht

Bereidingstijd

30 minuten

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

Bijgerecht voor 4 personen // tijd: circa 30 minuten

1 kg la ratte aardappels
250 g Baambrugs big spekblokjes
1 witte ui, gesnipperd
Handje verse bladpeterselie
4 eetl. Lindenhoff citroen mayonaise

 


Bereiding

  1. Kook de aardappelen in circa 20 minuten gaar.
  2. Verhit ondertussen een koekenpan en bak de spekreepjes knapperig.
  3. Giet de aardappelen af en spoel af met koud water. Laat uitstomen in een vergiet.
  4. Halveer de aardappelen, en snijd de grotere in kwarten.
  5. Doe de aardappels in een kom, voeg de ui, peterselie, mayonaise en spekjes toe en breng op smaak met zout en peper.

Ingrediënten in dit recept

Ontdek meer recepten