Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Direct van kleinschalige boeren
Thuis aan tafel, als in een restaurant

Gegrilde Radicchio Tardiva met mozzarella en gehakte walnoten

--,--
Voeg producten toe

Seizoen

summer

Gang

appetizer

Bereidingstijd

15 minuten

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

Voorgerecht voor 4 personen:

2 Radicchio Tardivo
1 bolletje mozzarella
handje walnoten, fijngehakt

VOORRAADKAST 
grove zeezout en versgemalen peper
olijfolie
Balsamico azijn

Let op: het is mogelijk dat seizoensproducten uit dit recept niet beschikbaar zijn

Printen

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C
  2. Snijd de onderkant van de radicchio tardiva in vieren en trek de radicchio voorzichtig uit elkaar. Leg de raddicchio in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie, zout en peper. Zet de radicchio circa 8 minuten in de oven
  3. Haal de radicchio uit de oven, scheur de mozzarella en verdeel over de groenten en zet nog ongeveer 5 minuten in de oven
  4. Haal de uit de oven, schep voorzichtig op 4 borden en bestrooi met walnoten. Besprenkel met extra olijfolie, een scheutje Balsamico azijn, zout en peper.

 

Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:


Gegrilde Radicchio Tardiva met mozzarella en gehakte walnoten

Ingrediënten in dit recept

Ontdek meer recepten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Laat ons weten wat u vindt