Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Direct van kleinschalige boeren
Thuis aan tafel, als in een restaurant

Gegrilde artisjok met geitenkaas

€ --,--
Voeg producten toe

Seizoen

summer

Gang

side

Bereidingstijd

30 minuten

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

2 artisjokken
100 gram zachte geitenkaas
verse peterselie, fijngehakt

VOORRAADKAST
olijfolie van goede kwaliteit
grof zeezout

Let op: het is mogelijk dat seizoensproducten uit dit recept niet beschikbaar zijn

Printen

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Kook de artisjokken circa 25 minuten, giet ze af en laat ze op de kop uitlekken en afkoelen
  3. Halveer de artisjokken en verwijder met een lepel de haartjes in het midden
  4. Verbrokkel de geitenkaas over de artisjok, bestrooi met wat verse peterselie en besprenkel met een scheutje olijfolie en grof zeezout
  5. Grill de artisjokken nog ongeveer 10-15 minuten in de oven, tot de geitenkaas is gesmolten en de artisjokken gaar zijn.

Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:


Gegrilde artisjok met geitenkaas

Ingrediënten in dit recept

Ontdek meer recepten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Laat ons weten wat u vindt