Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Direct van kleinschalige boeren
Thuis aan tafel, als in een restaurant

Gang

appetizer

Duration

15 minutes

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

6 bospenen
1 komkommer
1 bosje radijs
1 zakje artisjokharten
200 ml crème crue
75 ml sambal Opa Co
1 limoen, sap en rasp
1/2 bos munt

Voorraadkast: 
25 ml dashi
minimais

 

Printen

Bereiding

Crudité

  1. Was de groenten goed en snijd ze in de lengte. Dresseer mooi op een schaal

Sambal Opa Co crème

  1. Doe de crème crue, sambal van Opa Co, dashi en limoensap en -rasp in een kom
  2. Roer door elkaar en klop het stevig en luchtig met een garde
  3. Voeg de gesneden munt toe en meng het geheel.

Serveer de sambalcrème in een kommetje naast de crudité.

Ingrediënten in dit recept

LAAT ONS WETEN WAT U VINDT