Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Direct van kleinschalige boeren
Thuis aan tafel, als in een restaurant

Gang

main

Duration

30 minutes

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

groene asperges
miniprei
oesterzwammen
aardappel
minicourgette

75 ml sambal Opa Co
limoensap en -rasp
2  eidooiers
koriander

Voorraadkast
150 ml olie
30 ml azijn
zout

Printen

Bereiding

De barbecuegroenten

  1. Was de groenten en blancheer ze totdat ze beetgaar zijn. De oesterzwammen kunt u rauw laten
  2. Besprenkel de groenten met olie en grill ze op de barbecue
  3. Breng de groenten op smaak met zeezout en peper.

Sambal Opa Co mayonaise

  1. Maak mayonaise – doe de eierdooiers in een kom of maatbeker met azijn, sambal en limoensap en -rasp
  2. Klop stevig met een garde of gebruik een staafmixer
  3. Voeg de olie er heel langzaam en al kloppend aan toe
  4. Voeg op het laatst de gesneden koriander toe en breng op smaak met peper en zout.

Serveer de groenten mooi gepresenteerd op een bord of schaal en zet de sambalcrème er in een kommetje naast.

Ingrediënten in dit recept

LAAT ONS WETEN WAT U VINDT