Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

AUTHENTIEKE SMAAK BIJ U THUIS

Het verhaal van Lindenhoff is 30 jaar geleden begonnen in 1989 op de Lindenhoff boerderij waar wij zijn opgegroeid. We leefden met een gezin van zes voornamelijk zelfvoorzienend. Mijn moeder Ria had een moestuin met bijen, mijn vader Ben had Franse Gasconne koeien waarvan er altijd voldoende vlees in onze diepvries zat en de rest aan familie en vrienden werd verkocht. Door de tijd heen zijn we in contact gekomen met allerlei topchefs, vanwege de gedeelde liefde voor producten met authentieke smaak.

Ook de consument wist ons al snel te vinden, op zoek naar mooie producten zoals het Baambrugs Big en ouderwetse échte boerenroomboter. Onze ervaring en overtuiging stellen dat de beste smaak altijd voortkomt uit productiemethoden die dicht bij de natuur blijven. De beste smaak is daardoor ook altijd smaak zoals de natuur het bedoeld heeft: authentieke smaak. Vandaar dat wij sinds 2008 ook iedereen thuis willen laten genieten van producten met authentieke smaak.

LINDENHOFF MARCHÉ

DE MARCHÉ

In Baambrugge ligt een bijzondere plek verscholen. Welkom in de Lindenhoff Marché! In onze boerderijwinkel kunt u de mooiste authentieke producten kopen. Kom langs en laat uw vlees vers afsnijden door onze slagers, proef ambachtelijke boerenkazen van de kaasmeester en ontdek de beste seizoensproducten van de volle grond. Drink een kop koffie met huisgemaakte appeltaart in onze Tuinkamer, terwijl de kinderen spelen in de speelweide. Laat u inspireren en geniet van smaak rechtstreeks van de boerderij! Kom eens langs – u kunt ons vinden aan de Rijksstraatweg 21!

WE ZIJN GEOPEND OP

Donderdag: 09.30 – 17.30
Vrijdag: 09.30 – 17.30
Zaterdag: 09.30 – 16.30

LINDENHOFF BOERDERIJ

DE BOERDERIJ

Dirco en Joëlle te Voortwis wonen en werken met hun vier kinderen op de boerderij. Elke dag zorgen zij met veel liefde voor de runderen, varkens en schapen die op 75 hectare grasland rondlopen in het pittoreske Baambrugge. Ze kiezen bewust voor rustieke en langzaam groeiende rassen. Zo heeft het tweetal het

NATUURLIJK BOEREN

Baambrugs big – een unieke kruising van een aantal rassen – zelf ontwikkeld. Ook lopen op de weilanden Franse Gasconne bergrunderen en het Kamper lam. Dat de dieren de ruimte krijgen om te grazen en te lopen, gezonde voeding tot zich nemen en op natuurlijke wijze groeien, proef je terug in het pure, smaakvolle vlees.

“Ik weet dat de dieren een prachtig leven hebben gehad en daar ben ik trots op. Dit is de enige manier hoe ik wil boeren.”

– Boer Dirco

VERTEL MIJ MEER!

LINDENHOFF OPEN TUIN

LINDENHOFF OPEN TUIN

Achter de Marché ligt onze eigen moestuin. In de kou worden wintergroenten en vergeten groenten geteeld en in de zomer staan de tunnelkassen vol eetbare bloemen, kruiden en kleurrijk seizoensfruit. Dit is de Open Tuin, waar onder begeleiding mensen werken die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben.

MET DE SEIZOEN MEE

In de tuin wordt ecologisch en met de seizoenen mee geteeld, zodat alles op haar eigen tempo kan groeien. Grote diversiteit, het gebruik van natuurlijke bestrijders, groencompost en mest van de boerderij dragen bij aan een gezonde bodem en zo worden er eerlijke producten van hoge kwaliteit geoogst.

DE SLAGERIJ

Bij onze slagerij kunt u terecht voor het mooiste vlees van rustieke rassen, zoals het Gasconne rund en Baambrugs Big van eigen boerderij. Elke bestelling wordt vers en op maat gemaakt – pas wanneer u bestelt, komen onze slagers in actie en portioneren zij het vlees. Ook maken zij mooie worsten, hamburgers en vleeswaren.

ONTDEK SLAGERIJ

ONZE FAVORIETEN

Bij Lindenhoff rijpen we ons vlees minimaal 21 dagen in een speciaal daarvoor ontwikkelde rijpingskast

GROENTE EN FRUIT

Onze groenten en fruit worden zo veel mogelijk in de volle grond verbouwd door kleinschalige boeren in Nederland en Europa, die hun gewassen pas oogsten als de tijd daar rijp voor is. Van zongerijpte Italiaanse Sorrento citroenen tot winterse boerenkool van eigen bodem. Op deze manier smaken de verse producten op hun best!

ONTDEK GROENTE & FRUIT

ONZE FAVORIETEN

Lindenhoff heeft als missie om zo duurzaam mogelijk te produceren met oog op plant, dier en aarde

ZUIVEL

Volle boerenmelk, dagverse Freiland eieren en natuurlijk de lekkerste kazen voor uw kaasplateau of op brood! Onze kaasmeesters selecteren in Nederland of in Europa zo veel mogelijk ambachtelijke, rauwmelkse producten die we rechtstreeks bij de boer halen, zelf tot in perfectie rijpen in onze kaaskamers en vers voor u afsnijden.

ONTDEK ZUIVEL

ONZE FAVORIETEN

Kunt u niet kiezen? Laat u verrassen door onze kaasmeester!

ONZE VISBOER

Naast mooi vlees van onze eigen boerderij, genieten wij bij een diner ook van verse vis. Daarom werken we samen met Jan Veerman. Onze visboer begon op zijn zolderkamer met een handkar. Nu is dit ambachtelijke familiebedrijf na ruim 25 jaar uitgegroeid tot een professionele visleverancier, waarbij kwaliteit, duurzaamheid, visstanden en service hoog in het vaandel staan.

ONTDEK VIS

ONZE POELIER

We hebben een breed aanbod in wild & gevogelte van onze poelier Pieter van Meel, die voornamelijk werkt met wild uit de Nederlandse natuur, omdat dit niet wordt uitgezet of opgejaagd. Een dier zonder stress geeft mals vlees met een pure smaak. De passie en het vakman- schap waarmee de poeliers te werk gaan, maakt dat deze wildproducten behoren tot het topsegment.

ONTDEK POELIER

ONZE FAVORIETEN

Hier gaan wij graag mee aan de slag!

ONZE POELIER

ONZE DELICATESSEN

ONZE DELICATESSEN

In ons assortiment hebben we de verrukkelijkste delicatessen – van olijfolie tot vers afgebakken meergranen zuurdesembroden, ravioli gemaakt door chef Leonardo Pacenti van restaurant Toscanini, Zeeuwsche Zoute uit de Oosterschelde, Neder- landse, handgebrouwen Tomasu sojasaus, bouillons, mayonaise, vers gebrande noten, heerlijke wijnen en nog veel meer.

ONTDEK ONZE DELICATESSEN
LINDENHOFF HORECA​

Welkom, leuk dat je er bent!

LINDENHOFF HORECA

Iedereen laten genieten van duurzame producten met authentieke smaak. Dat is als horecaleverancier al meer dan 30 jaar onze missie. 

LINDENHOFF MARCHÉ

Kom elke week van donderdag t/m zaterdag naar de Marché in Baambrugge en ontdek de beste seizoensproducten