Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Hamburger met rode uiencompote en Baambrugs big buikspek

Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)

Seizoen

autumn

Gang

main

Bereidingstijd

10 minuten

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

4 rode uien, in halve ringen
1 takje verse tijm
4 Lindenhoff runderburgers (150 g)
4 plakken Baambrugs big buikspek gesneden
4 eetl. Lindenhoff mayonaise
50 g rucola
4 hamburger broodjes, gehalveerd en kort geroosterd

 

Zelf in huis halen:
4 eetl. Balsamico azijn
2 eetl. zonnebloemolie
2 eetl. suiker

Let op: Het is mogelijk dat seizoensproducten uit dit recept niet beschikbaar zijn.

Printen

Bereiding

  1. Verhit olie in een koekenpan en fruit de uien met de tijm op laag vuur.
  2. Voeg de azijn en suiker toe en roer door. Laat circa 30 minuten op laag vuur staan tot de uien kleverig en goudbruin zijn. Laat de uiencompote afkoelen en verwijder de tijm.
  3. Verhit een grillpan of barbecue en bak de hamburgers in circa 6 minuten op hoog vuur rondom goudbruin.
  4. Bak het  ontbijtspek knapperig.
  5. Bestrijk de binnenkant van de broodjes met mayonaise en serveer met rucola, een hamburger, ontbijtspek en de uiencompote.

Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:


Hamburger met rode uiencompote en Baambrugs big buikspek

Ontdek meer recepten

Beoordelingen

Heerlijk

Rated 5,0 out of 5

Hamburgers zijn van uitstekende kwaliteit. Recept is simpel, maar door zijn eenvoud juist zo lekker met top ingrediënten. We hebben nog wat extra groente toegevoegd.

Avatar for Marja Feitsma
1 jaar geleden

Laat ons weten wat u vindt

LINDENHOFF HORECA​

Welkom, leuk dat je er bent!

LINDENHOFF HORECA

Iedereen laten genieten van duurzame producten met authentieke smaak. Dat is als horecaleverancier al meer dan 30 jaar onze missie. 

LINDENHOFF MARCHÉ

Kom elke week van donderdag t/m zaterdag naar de Marché in Baambrugge en ontdek de beste seizoensproducten