Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Direct van kleinschalige boeren
Thuis aan tafel, als in een restaurant

Carpaccio van geroosterde biet met Chèvre Mothais AOP

Seizoen

winter

Gang

appetizer

Bereidingstijd

10 minuten

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

1 Barbabietole Arrosto -geroosterde biet uit Italië
50 g waterkers
handje verse peterselie
75 g Chèvre Mothais AOP
handje hazelnoten, geroosterd en gehakt

VOORRAADKAST
goede kwaliteit olijfolie
2 eetl. Balsamico azijn

Let op: het is mogelijk dat seizoensproducten uit dit recept niet beschikbaar zijn

Printen

Carpaccio van geroosterde biet met Chèvre Mothais AOP

  1. Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan en hak ze grof
  2. Schil de Barbabietole Arrosto en snijd in flinterdunne plakjes op een mandoline of met een vlijmscherp mes
  3. Verdeel de bietenplakjes dakpansgewijs op een schaal of groot bord
  4. Leg wat waterkers en peterselie in het midden en verbrokkel de geitenkaas erover
  5. Bestrooi met de hazelnoten en besprenkel met olijfolie en Balsamico azijn.

Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:


Carpaccio van geroosterde biet met Chèvre Mothais AOP

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Laat ons weten wat u vindt