Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Direct van kleinschalige boeren
Thuis aan tafel, als in een restaurant

Seizoen

winter

Gang

voorgerecht

Bereidingstijd

10 minuten

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

1 Barbabietole Arrosto (geroosterde biet uit Italië)
50 g waterkers
Handje verse peterselie
75 g Chèvre Mothais AOP
Handje hazelnoten, geroosterd en gehakt

Zelf in huis halen:
Goede kwaliteit olijfolie
2 eetl. balsamico azijn

Printen

Carpaccio van geroosterde biet met Chèvre Mothais AOP

  1. Schil de Barbabietole Arrosto en snijd in flinterdunne plakjes op een mandoline of met een scherp mes.
  2. Verdeel de bietenplakjes op een schaal of groot bord.
  3. Leg wat waterkers en peterselie in het midden en verbrokkel de Chèvre Mothais erover.
  4. Bestrooi met hazelnoten en besprenkel met olijfolie en Balsamico azijn.

Ingrediënten in dit recept