Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Olives & More

Brian en Esther ontdekten verrukkelijke olijven in allerlei landen, maar terug in Amsterdam konden ze deze nauwelijks vinden. Daarom zijn zij Olives and More begonnen en importeren ze nu zelf de heerlijkste olijven. Het begon allemaal met zeven houten vaten vol olijven in een bakkersbakfiets op een boerenmarkt in Amsterdam. Inmiddels verkopen ze meer dan 15 verschillende soorten. Naast olijven importeren ze ook olijfolie, azijn, artisjokharten en andere producten die ze zelf (en wij!) lekker vinden. Na jaren als chef in Michelin-keukens te hebben gewerkt, weet Brian als geen ander hoe je de lekkerste tapenades, pesto en antipasti van al die producten maakt.

De beste kwaliteit

Voor de producten uit het assortiment zijn ze altijd op zoek naar de beste kwaliteit. Ze importeren onze olijven en olijfolie uit zes verschillende landen, zoals Arbequina olijven en extra vergine olijfolie uit Catalonië (Spanje), de Bella di Cerignola en Peranzana olijven en extra vergine olijfolie uit Puglia en de Molise (Italië). Ook importeren we Cobrancosa- en Galega olijven van een kleine producent uit Portugal. En zijn wij met trots de Nederlandse importeurs van de Lucques en Picholine olijven van Coöperatie L’Oulibo uit de Languedoc in Frankrijk.

De producten

De producten van Olives and more zijn natuurlijk te vinden in onze webwinkel. Ook staan Brian en Esther regelmatig op verschillende streekmarkten en hebben ze een pracht van een nieuwe locatie voor de winkel – zodat meer mensen kunnen genieten van de mooie producten. Dat de olijven en olijfolie van onweerstaanbare kwaliteit zijn blijkt aan de leveringen aan (top)restaurants en speciaalzaken. Zo ‘bottelen’ we zowel voor restaurant Bord’eau (** Michelin, Amsterdam) en The Jane (** Michelin, Antwerpen) een exclusieve olijfolie.

Sherry wijnazijn

Sherry wijnazijn

De l’Estornell Reserva Sherry wijnazijn (Vinagre de Jerez) gemaakt van de Palomino Finodruif en is 25 jaar gerijpt in eikenhouten vaten.

Bestel sherry azijn
Truffelolie

Truffelolie

Een heerlijke Italiaanse truffelolie van extra virgin olijfolie op smaak gebracht met aroma van witte truffel.

Bestel truffelolie
Gedroogde biologische kruiden

Gedroogde biologische kruiden

Ook in ons assortiment 9 verschillende gedroogde biologische kruiden uit Portugal van Olives & More; laurier, korianderzaad, salie, citroentijm, pimenta cayenne, oregano, rozemarijn, tijm en marjolein.

Bestel gedroogde kruiden
LINDENHOFF HORECA​

Welkom, leuk dat je er bent!

LINDENHOFF HORECA

Iedereen laten genieten van duurzame producten met authentieke smaak. Dat is als horecaleverancier al meer dan 30 jaar onze missie. 

LINDENHOFF MARCHÉ

Kom elke week van donderdag t/m zaterdag naar de Marché in Baambrugge en ontdek de beste seizoensproducten