Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Bain Kombucha

BAIN Kombucha is opgericht in 2018 door Dusty Bain en wordt lokaal gebrouwen in Rotterdam. De van oorsprong Zuid-Afrikaanse Dusty werkte jarenlang in de keukens van verschillende vijfsterren restaurants en hotels, tot hij in naam der liefde de oversteek naar Nederland maakte. Eenmaal gevestigd in Rotterdam was hij niet tevreden met de verkrijgbare kombucha. Hij besloot om thuis zelf kombucha te gaan maken. Wat begon als een hobby groeide uit tot ambachtelijke brouwerij BAIN.

Van chef....

Dusty omschrijft zichzelf als een rasechte perfectionist en doorzetter, met een passie voor eten, gezondheid en koken. In Zuid Afrika runde hij zijn eigen café en werkte hij jarenlang in de keukens van vijfsterren restaurants en -hotels. Als chef reisde Dusty de wereld over. Zijn werk vroeg veel van hem, maar was tegelijkertijd ontzettend verrijkend. “Als chef had ik het privilege om te werken met een aantal van de meest inspirerende chefs ter wereld. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik die kans kreeg.”

.... naar Kombucha brouwer

Toen hij voor zijn werk in Nederland was ontmoette Dusty de liefde van zijn leven. Ze besloten om samen een leven op te bouwen in Rotterdam. Eenmaal gevestigd in Nederland was hij niet tevreden met de Kombucha smaken die hij kon vinden in de winkel. Hij besloot om thuis zijn eigen kombucha te gaan brouwen. Daarvoor ging hij een jaar lang op onderzoek en leerde hij de complexiteit van het brouwen begrijpen, om uiteindelijk de perfecte gebalanceerde smaak te kunnen creëren.

“de verrassend unieke smaak is het resultaat van traditionele fermentatie-technieken en lokaal geproduceerde ingrediënten van topkwaliteit.”

BAIN Oolong kombucha

Sprankelende kombucha van BAIN, gebrouwen in Rotterdam. Kombucha is een eeuwenoude gefermenteerde drank die gemaakt wordt van thee. BAIN Kombucha is een levende drank en is van nature rijk aan vitamines, mineralen, antioxidanten en probiotica. Deze Oolong kombucha wordt gebrouwen van lokaal geproduceerde pure ingrediënten en heeft een zuivere, friszure smaak.

Bestel nu

BAIN Jasmijn Kombucha

Sprankelende kombucha van BAIN, gebrouwen in Rotterdam. Kombucha is een eeuwenoude gefermenteerde drank die gemaakt wordt van thee, en is van nature rijk aan vitamines, mineralen, antioxidanten en probiotica. Deze Jasmijn kombucha wordt gebrouwen van lokaal geproduceerde pure ingrediënten en heeft een zuivere, frisse smaak met een bloemig karakter.

Bestel nu

BAIN Coffee kombucha

Sprankelende kombucha van BAIN, gebrouwen in Rotterdam. Kombucha is een eeuwenoude gefermenteerde drank. Traditioneel wordt kombucha gebrouwen van thee, maar deze unieke variant is gemaakt met koffie van Shokunin Coffee Collective, een Rotterdamse micro-koffiebranderij. Het resultaat is een verrassende kombucha met een friszure, zachte koffiesmaak.

Bestel nu

BAIN Ginger-lemon shot

Gember-citroen shot van BAIN, gebrouwen in Rotterdam. Op ambachtelijke wijze gemaakt van biologische Italiaanse citroenen, verse gember & kurkuma, gecombineerd met agave. Het shot is intens van smaak: licht-pittig door de gember en friszuur dankzij de citroen. BAIN Gember-citroen shot is perfect om de dag mee te starten of voor een extra energie-boost energie-boost.

Bestel nu
LINDENHOFF HORECA​

Welkom, leuk dat je er bent!

LINDENHOFF HORECA

Iedereen laten genieten van duurzame producten met authentieke smaak. Dat is als horecaleverancier al meer dan 30 jaar onze missie. 

LINDENHOFF MARCHÉ

Kom elke week van donderdag t/m zaterdag naar de Marché in Baambrugge en ontdek de beste seizoensproducten