Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Welkom bij
Lindenhoff

Ga thuis aan tafel als in een restaurant
Boodschappen met authentieke smaak
Maak kennis en ontdek ons verhaal

FIJN DAT U ER BENT!

Welkom op onze bijzondere boerderij in Baambrugge! In onze webwinkel en boerderijwinkel De Marché vindt u een prachtig assortiment seizoensgroenten uit Nederland en Europa, vlees van oorspronkelijke rassen, heerlijk gerijpte kazen en delicatessen van kleinschalige makers. Kent u ons nog niet zo goed en bent u benieuwd de beste bereidingstips, bewaaradviezen van onze experts en bijzondere boxen? Bekijk dan hier het verhaal achter Lindenhoff!

Lees ons digitale welkomstboekje

AUTHENTIEKE SMAAK THUIS

Het verhaal is in 1989 begonnen op de boerderij in Baambrugge waar wij zijn opgegroeid. We leefden voornamelijk zelfvoorzienend met een gezin van zes. Onze moeder Ria had een tuin met bijen en onze vader Ben had Franse Gasconne koeien waar altijd voldoende vlees van in onze diepvries te vinden was en we ook van aan onze vrienden en familie konden verkopen. Onze overtuiging en ervaring stellen dat de beste smaak altijd voorkomt uit productiemethoden die dicht bij de natuur blijven. Met authentieke smaak bedoelen wij dan ook de beste smaak zoals de natuur deze bedoeld heeft.

BAAMBRUGS BIG EN BOERENBOTER

Door de tijd heen hebben we kennis gemaakt met allerlei topchefs vanwege onze gedeelde liefde voor producten met authentieke smaak. Ook u, de consument, wist ons snel te vinden op zoek naar mooie spullen als het Baambrugs big en échte ouderwetse boerenroomboter. Dus kan iedereen daar sinds 2008 ook thuis van genieten. Bedankt dat u bij ons uw boodschappen bestelt – geniet ervan en tot volgende keer!

LINDENHOFF HORECA​

Welkom, leuk dat je er bent!

LINDENHOFF HORECA

Iedereen laten genieten van duurzame producten met authentieke smaak. Dat is als horecaleverancier al meer dan 30 jaar onze missie. 

LINDENHOFF MARCHÉ

Kom elke week van donderdag t/m zaterdag naar de Marché in Baambrugge en ontdek de beste seizoensproducten