Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Direct van kleinschalige boeren
Thuis aan tafel, als in een restaurant

Seizoen

zomer

Gang

lunch

Bereidingstijd

10 minuten

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

Lunchgerecht voor 2-4 personen // bereidingstijd: circa 10 minuten

125 crème crue
1-2 theel. mierikswortel, geraspt
1 zuurdesem brood van As, in plakken
Handje veldsla
125 g slowsmoked pastrami
4 radijsjes, in dunne plakken

Printen

Bereiding

  1. Meng in een kom de crème crue met geraspt mierikswortel naar smaak (de smaak is vrij scherp, dus proef zelf wat je lekker vindt) en breng op smaak met zout en peper.
  2. Bestrijk de plakken brood met de mierikswortelcrème en beleg met de veldsla, pastrami en radijsjes.
  3. Zet vast met een prikker en geniet!