Seizoen
summerGang
lunchBereidingstijd
10 minutenMoeilijkheidsgraad
ingrediënten
Lunchgerecht voor 2-4 personen // bereidingstijd: circa 10 minuten
125 crème crue
1-2 theel. mierikswortel, geraspt
1 zuurdesem brood van As, in plakken
Handje veldsla
125 g slowsmoked pastrami
4 radijsjes, in dunne plakken
Bereiding
- Meng in een kom de crème crue met geraspt mierikswortel naar smaak (de smaak is vrij scherp, dus proef zelf wat je lekker vindt) en breng op smaak met zout en peper.
- Bestrijk de plakken brood met de mierikswortelcrème en beleg met de veldsla, pastrami en radijsjes.
- Zet vast met een prikker en geniet!
Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:
Ontdek meer recepten
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.