Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

De lekkerste verse frieten van Frietboutique

Hoera! Het frietje bestaat 150 jaar. Voor iedereen die gek is op krokante goudgele frietjes hebben wij iets nieuws in de webwinkel: verse friet van Frietboutique! De frieten worden dagelijks vers gemaakt van de Agria’s van boer Ton uit de Hoeksche waard: net uit de grond en super smaakvol. Jij besteld en dan gaan we pas aan de slag! De aardappelen worden gewassen, gesneden en voorgebakken in 100% zonnebloemolie. Zo zet jij thuis in een handomdraai ambachtelijke, superverse friet op tafel!

Sammy & Pebbles

Sammy en Pebbles zijn vriendinnen, zakenpartners en natuurlijk frietbakkers! Het begon allemaal met de IJSboutique. De dames wilde graag iets positiefs brengen in de buurt. Zo gezegd begonnen ze met het verkopen van de zogenoemde geluksmomentjes: is van meesterijsbereider Luc Blok. Hoewel je in de winter ook kunt genieten van ijs – zijn Sammy en Pebbles opzoek gegaan naar iets van diezelfde hoge kwaliteit waarmee ze ook de winter kunnen overleven: friet! Handgesneden, verse friet van Nederlandse bodem.

Handgesneden verse friet

Elke dag worden de aardappels even goed gepoetst, gesneden en voorgebakken en uiteindelijk op de perfecte manier afgebakken. De friet worden gemaakt van onbehandelde, duurzame Agria aardappels rechtstreeks van de boer. Hij wordt geteeld op kleigrond en is alleen in de herfst en de winter te krijgen. De goudgele aardappel is in 1986 speciaal ontwikkeld voor het maken van goede verse frieten en is daarmee een van jongere aardappelrassen. De smaakvolle en vitaminerijke schil blijft er omheen. De handgesneden friet wordt gebakken in 100% plantaardige olie.

Van snackbar naar horecaleverancier

“Het begon met Ron Blaauw die bij ons een frietje kwam eten. Die vond hij zo lekker dat hij onze friet nu op de kaart van Ron Gastrobar heeft staan, met onze naam erbij. Daarna volgde de chef van het Hilton en zo kwamen er steeds meer. Eerst leverden we vanuit onze winkel in Amsterdam, maar dat werd te veel. We zijn een productiekeuken begonnen en nu leveren we aan zo’n 70 restaurants in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag”

‘Friet bij ons is een geluksmoment’

De beste friet voor thuis!

Sammy en Pebbles zijn samen met hun team verantwoordelijk voor de lekkerste friet van Nederland! De Agria aardappelen worden dagelijks binnen gebracht door de lokale aardappelboer en vervolgens gewassen, gesneden en voorgebakken in natuurlijke olie. Na het bakken laten ze de frietjes zo snel mogelijk afkoelen zodat ze minimaal drie dagen houdbaar zijn. Geen gedoe; met Frietboutique zet u thuis in een handomdraai ambachtelijke verse friet op tafel. Voor iedereen die gek is op krokante goudgele frietjes en hier op ieder moment van wilt kunnen genieten!

1 zak friet is geschikt voor 4 personen.
Bak de verse friet op 170 graden tussen de 3 en 4 minuten af.

Bestel de verse frieten
LINDENHOFF HORECA​

Welkom, leuk dat je er bent!

LINDENHOFF HORECA

Iedereen laten genieten van duurzame producten met authentieke smaak. Dat is als horecaleverancier al meer dan 30 jaar onze missie. 

LINDENHOFF MARCHÉ

Kom elke week van donderdag t/m zaterdag naar de Marché in Baambrugge en ontdek de beste seizoensproducten