Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Chocolatier van Soest

Chocolade. Het woord alleen al is voldoende om bij velen het water in de mond te laten lopen. En de chocolade van chocolatier Van Soest is helemaal een échte delicatesse. Van Soest Amsterdam is uitgegroeid tot een echt begrip in Amsterdam en omstreken. In 2009 won Van Soest de Retail jaarprijs en werd ter gelegenheid hiervan uitgenodigd bij het koninklijk huis. Het pure vakmanschap zit er bij de familie Van Soest al vele jaren in, al vier generaties hebben de passie voor banket- en chocolade producten overgedragen. Van Soest is trots op de chocoladeproducten die in het zicht van het publiek ambachtelijk worden vervaardigd. Voor de bereiding van de bonbons, ganaches, truffels en andere chocoladeproducten worden uitsluitend de allerbeste ingrediënten gebruikt en alles is gemaakt naar eigen recept.

Familietraditie

Chocolatier Van Soest is sinds 2008 gevestigd in de Utrechtsestraat te Amsterdam. Daar zet eigenaresse Franny Blauwendraat de familietraditie voort. Deze bijzondere chocolatier is al generaties lang gespecialiseerd in alles wat met chocolade te maken heeft. De producten van Van Soest zijn van de beste kwaliteit, met passie en vakmanschap gemaakt met dagverse ingrediënten. Het team chocolatiers werkt met eigen cacaomelanges die speciaal voor de familie Van Soest in Parijs zijn samengesteld.

Ambacht & liefde

De ambacht en liefde voor het vak proef je in elke hap en dit gaat niet onopgemerkt. In 2009 won Van Soest de ING Retail Jaarprijs als beste startende onderneming van Nederland. Door deze onderscheiding werd de eigenaresse uitgenodigd voor een lunch met het koninklijk echtpaar. Ook internationaal trekt Van Soest de nodige aandacht; regelmatig vliegen er pakketjes de wereld over, bestemd voor Japan, Australië, Nieuw-Zeeland en Noord-Amerika!

Cacaoboeren

Voor de bereiding van onze producten gebruikt van Soest uitsluitend duurzame chocolade. Chocolatier van Soest steunt de cacaoboeren. Heerlijke chocolade begint bij de bron. In samenwerking met Cacoa Horizons Foundations helpt van Soest bij het opleiden van de cacaoboeren, zodat zij op een duurzame en verantwoorde manier cacao telen. Dit zorgt voor hogere opbrengsten, waardoor zij beter kunnen voorzien in het levensonderhoud van hun familie. De stichting promoot ook scholing voor kinderen en levert concrete bijdragen zoals het bouwen van scholen. Samen met Cocoa Horizons Foundation biedt van Soest trainingsprogramma’s, financiële premies en landbouwgereedschappen.

De winkel

Van gepersonaliseerde chocolade producten tot bonbons, Italiaanse koffie en Italiaans ambachtelijk ijs, kan de zoete liefhebber hier zijn of haar hart ophalen. Voor de bereiding van de bonbons, ganaches, truffels en andere chocoladeproducten worden uitsluitend de allerbeste ingrediënten gebruikt en alles is gemaakt naar eigen familie recept. Duurzaamheid staat erg hoog in het vaandel binnen de organisatie op alle mogelijke vlakken. Een bezoekje aan de winkel van Van Soest is trouwens ook absoluut de moeite waard. Hier kun je het de volledige productieproces van de chocolade volgen door een glazen wand. En wedden dat je niet met lege handen de deur uitgaat?

Feestelijk dessert

Dat eenvoudig & verrukkelijk goed samengaan bewijst de chocolademousse van chocolatier Van Soest! Alleen even opkloppen met volle boerenmelk, vers fruit erbij en je zet in een handomdraai een feestelijk dessert op tafel (waarvan niemand zal raden dat je het niet helemaal zelf hebt gemaakt). De smaken puur, melk en wit zijn allemaal even lekker, dus waarom zou je kiezen?

Bestel chocolade mouse
LINDENHOFF HORECA​

Welkom, leuk dat je er bent!

LINDENHOFF HORECA

Iedereen laten genieten van duurzame producten met authentieke smaak. Dat is als horecaleverancier al meer dan 30 jaar onze missie. 

LINDENHOFF MARCHÉ

Kom elke week van donderdag t/m zaterdag naar de Marché in Baambrugge en ontdek de beste seizoensproducten