Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

The Nuthouse

Ruim tien jaar geleden groeide de liefde voor noten van Dennis Bastiani uit in zijn eigen bedrijf: The Nuthouse. Het notenavontuur van Dennis begon met een kleine marktkraam, en groeide binnen korte tijd uit tot zijn eigen familiebedrijf. Hij heeft altijd een passie gehad voor eten en koken, en waardeert de ambacht en de afwisseling van het vak enorm: hij verpakt, proportioneert, roostert, doet administratief werk en staat zelf op de markt. De noten van The Nuthouse komen rauw naar Nederland, waar een deel wordt geroosterd op de vestiging van het bedrijf in Abcoude. Dit gebeurt op twee manieren: in Arachideolie en in hete lucht

Ambachtelijke delicatessen

Al sinds 2005 vindt u bij The Nuthouse de lekkerste vers gebrande en rauwe noten, muesli’s en andere ambachtelijke delicatessen, Ooit begonnen in het pand van Lindenhoff. Het zoeken naar mooie noten en zuidvruchten van de beste kwaliteit en smaak is altijd een drijfveer geweest voor Dennis. De smaak van een nieuwe oogst is altijd spannend.
Iedere dag gaan we weer met dezelfde passie aan de gang om voor onze klanten de lekkerste noten en zuidvruchten te branden en te verpakken. Iedere dag branden wij onze noten vers in 100% plantaardige arachideolie, hierdoor komen er geen schadelijke stoffen in onze producten.

Ontdek the Nuthouse

We werken met leveranciers waar wij van weten dat ze een gezonde manier van zaken doen hebben. Binnen ons bedrijf doen wij onze uiterste best om zo duurzaam mogelijk te zijn; karton en plastic scheiden. Ledlampen, energiezuinige machines en hergebruiken van materialen waar het kan. Vers gebrande noten of verse drooggeroosterde noten, iets lekkerders bestaat er bijna niet. In het assortiment vindt u ook diverse biologische producten. Deze producten zijn 100% biologisch en vrij van extra toevoegingen. Ontdek onze superfoods, pitten & zaden, muesli & granen, bakproducten en nog veel meer lekkere producten

“Het perfect gebrande nootje is nog steeds een geluksmoment.”

Pindakaas van the nuthouse

Pindakaas van the nuthouse

Deze heerlijke pindakaas bestaat alleen uit gemalen gebrande pinda’s en een beetje zeezout. De pinda-olie die vrijkomt kan voor gebruik even door de pasta moeten worden gemengd voor de gewenste dikte.

Bestel pindakaas

Onze selectie noten van the Nuthouse

Vers gebrande noten

LINDENHOFF HORECA​

Welkom, leuk dat je er bent!

LINDENHOFF HORECA

Iedereen laten genieten van duurzame producten met authentieke smaak. Dat is als horecaleverancier al meer dan 30 jaar onze missie. 

LINDENHOFF MARCHÉ

Kom elke week van donderdag t/m zaterdag naar de Marché in Baambrugge en ontdek de beste seizoensproducten