Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Roerei met verse gerookte zalm op desembrood

Seizoen

spring

Gang

breakfast

Bereidingstijd

10 minuten

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

verse eieren
slagroom
boerenroomboter
250 gram gerookte zalm
Tarwe Rogge desembrood van stadsbakkerij As

Let op: Het is mogelijk dat seizoensproducten uit dit recept niet beschikbaar zijn.

Printen

Bereiding

  1. Breek de eieren in een kommetje en kluts ze los. Voeg wat slagroom toe om het smeuïger te maken en breng op smaak met peper en zout.
  2. Smelt een klontje boeren roomboter in de pan
  3. Voeg het ei toe en begin meteen te roeren met een pannenlikker of garde. Haal de pan even van het vuur als het te hard gaat, maar blijf dan wel doorroeren en let goed op de randjes
  4. Haal het ei op tijd van het vuur; het mag dan nog smeuïg zijn, het ei gaart namelijk nog een beetje door.

Combineer het roerei met tomaten, verse kruiden, Goudse oplegkaas, Baambrugs big buikspek of gerookte zalm.

Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:


Roerei met verse gerookte zalm op desembrood

Ontdek meer recepten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Laat ons weten wat u vindt

LINDENHOFF HORECA​

Welkom, leuk dat je er bent!

LINDENHOFF HORECA

Iedereen laten genieten van duurzame producten met authentieke smaak. Dat is als horecaleverancier al meer dan 30 jaar onze missie. 

LINDENHOFF MARCHÉ

Kom elke week van donderdag t/m zaterdag naar de Marché in Baambrugge en ontdek de beste seizoensproducten