Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Direct van kleinschalige boeren
Thuis aan tafel, als in een restaurant

GA VOOR
AUTHENTIEKE SMAAK

Geniet doordeweeks van de beste kwaliteit
Eenvoudige recepten met verse ingrediënten
Snel op tafel en boordevol natuurlijke smaak

BESTEL UW LINDENHOFF WEEKMENU

Thuis aan tafel als in een restaurant – ook doordeweeks, met drie smakelijke, makkelijk te maken recepten met de beste producten uit het seizoen van kleinschalige boeren en makers. Bestel ons weekmenu en ontvang alle boodschappen kraakvers en gekoeld bij u thuis, zonder abonnement. Kiest u ook voor het weekend gerecht, dan ontvangt u een vierde recept om lekker mee uit te pakken. Dat is nog een dag extra te genieten van de authentieke smaak van Lindenhoff!

 

 

Bestel het Lindenhoff weekmenu tot en met 4-7, dan is alles op dinsdag 13-7 of woensdag 14-7  bij u in huis!

2 PERSONEN

Lindenhoff weekmenu
4 gerechten

Weekend | Drie smakelijke, makkelijk te maken recepten voor twee! En in het weekend heerlijk samen thuis aan tafel als in een restaurant met een vierde recept. Wilt u alleen de doordeweekse maaltijden? Zet dan het weekendgerecht uit.


Uit Aan

Uitverkocht

meer info
Bestellen zonder abonnement
In een mum van tijd op tafel
Selectie van het seizoen
Bezorgd op dinsdag 27-7 of woensdag 28-7
Boordevol authentieke smaak
Thuis aan tafel, als in een restaurant

4 PERSONEN

Lindenhoff weekmenu
4 gerechten

Weekend | Gemak voor het hele gezin! Geniet van drie eenvoudige recepten op werkdagen en ga in het weekend met z’n allen uitgebreid aan tafel! Wilt u alleen de doordeweekse maaltijden? Zet dan het weekendgerecht uit.


Uit Aan

Uitverkocht

meer info
Simpele recepten, goede ingrediënten
Gemak met authentieke smaak!
Lekker voor jong en oud
Pak uit met een uitgebreid gerecht
Bezorgd op 27-7 of 28-7
Boodschappen voor de week in huis

BESTEL UW LINDENHOFF WEEKMENU

Thuis aan tafel als in een restaurant – ook doordeweeks, met drie smakelijke, makkelijk te maken recepten met de beste producten uit het seizoen van kleinschalige boeren en makers. Bestel ons weekmenu en ontvang alle boodschappen kraakvers en gekoeld bij u thuis, zonder abonnement. Kiest u ook voor het weekend gerecht, dan ontvangt u een vierde recept om lekker mee uit te pakken. Dat is nog een dag extra te genieten van de authentieke smaak van Lindenhoff!

 

 

Bestel het Lindenhoff weekmenu tot en met 4-7, dan is alles op dinsdag 13-7 of woensdag 14-7  bij u in huis!

Ontdek het menu van deze week!

We hebben deze week vier verrukkelijke gerechten voor u. Elk menu bestaat uit drie recepten die snel op tafel staan. En als u daarvoor kiest, een weekendgerecht om mee uit te pakken en uitgebreid in de keuken aan de slag te gaan. Zo heeft u altijd de beste boodschappen uit het seizoen in huis voor de hele week – kraakvers en gekoeld. Da’s slim geregeld zeg!

Wilde rijstsalade met groene kruiden en heilbot op de huid

Duration

45 minutes

Moeilijkheidsgraad

         

Ravioli met radicchio, tomatensaus en citroenbroccili

Duration

20 minutes

Moeilijkheidsgraad

         

Baambrugs big worsten met Friese woudbonen en kruidensalade

Duration

60 minutes

Moeilijkheidsgraad

         

Staartstuk met langzaam geroosterde tomaten

Duration

60 minutes

Moeilijkheidsgraad

         

4,8

1.900 reviews sinds aanmelding
bij Google Klantenreviews

Klantenbeoordeling:
Ben helemaal tevreden, een super lekker week menu. Gelijk de volgende besteld. En een heerlijk voordeel, niet zoveel verpakking. Top
Klantenbeoordeling:
Fantastische kwaliteit! Levering verloopt zeer soepel. Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden van de verwachte bezorgtijd en kunt de levering live volgen. Handig.
Klantenbeoordeling:
Ik vind het elke week weer een feest om mijn bestelling op te halen of te ontvangen. Het is een soort ritueel geworden om de lekkerste recepten uit te zoeken op de site van Lindenhoff of in mijn kookboeken. Soms eenvoudig, dan weer een uitdaging. Gisteren kalfstong klaargemaakt met gribichesaus. Simpel en Heerlijk!

DE MAALTIJDBOX
MET SMAAK

Vier smakelijke gerechten met producten uit het seizoen, van de allerbeste kwaliteit. Altijd vers, zo van het land en duurzaam geproduceerd.

ONBEZORGD GENIETEN

Onze groentemannen, slagers en kaasmeesters selecteren uw boodschappen met veel zorg. En bezorgen? Dat doen we natuurlijk ook voor u!

VAKMANSCHAP &
PASSIE

Geproduceerd met passie en liefde. Geselecteerd, geportioneerd en gerijpt
met echt vakmanschap bij Lindenhoff!

VERRUKKELIJK & VERRASSEND

Ontdek elke week nieuwe gerechten. Makkelijk en smakelijk voor doordeweeks. En in het weekend thuis aan tafel, als in een restaurant!

DICHT BIJ DE NATUUR

Wij werken met seizoensproducten. Groenten uit de volle grond, vlees van oorspronkelijke rassen en kazen met veel liefde gemaakt.

ONTSPANNEN
AAN TAFEL

Geniet ook doordeweeks van de beste kwaliteit. Snel aan tafel en boordevol smaak. Al je boodschappen in huis en zonder abonnement!

Lindenhoff ambassadeur van authentieke smaak

In september 1989 besloot Ben te Voortwis om zijn carrière als auto-onderdelenhandelaar te verruilen voor een leven als boer: Lindenhoff was geboren. 30 jaar later is Lindenhoff uitgegroeid tot dé ambassadeur van authentieke smaak en mogen wij met een team van meer dan 130 boeren, slagers, kaasmeesters, chauffeurs en medewerkers elke dag werken met de mooiste producten!

LINDENHOFF
VOORRAADKAST BOX

Het is heerlijk om de keuken in te duiken met een gevulde voorraadkast vol basisproducten van de beste kwaliteit en handige hulpjes, zodat u altijd aan tafel kunt als in een restaurant. Sommige ingrediënten maken bijna álles lekker en zijn fijn om in huis te hebben – deze hebben we voor u verzameld.

BESTEL VOORRAADKAST BOX

LINDENHOFF
HOE HET ALLEMAAL IS BEGONNEN

Al 30 jaar vertegenwoordigen we kleinschalige boeren en artisanale producenten en leveren we producten aan een selectie prachtige horeca-gelegenheden in binnen- en buitenland.Daaraan vooraf gingen nog een paar avontuurlijke Lindenhoff jaren…

Lees verder

ONZE BOERDERIJ
AUTHENTIEKE SMAAK

Lindenhoff heeft als missie om zo duurzaam mogelijk te produceren, met aandacht voor plant en dier en aarde. Elke dag zorgen onze boeren met veel liefde voor onze koeien en varkens. Naar onze mening smaakt vlees het best als dieren een goed leven hebben gehad. Ieder product in ons assortiment is geselecteerd omdat het de best smakende is in zijn soort.

Ontdek meer

AUTHENTIEKE SMAAK
DE BEST SMAKENDE IN ZIJN SOORT

Ieder product in ons assortiment is geselecteerd omdat het de best smakende is in zijn soort. Onze ervaring en overtuiging stellen dat die beste smaak altijd voortkomt uit productiemethoden die dicht bij de natuur blijven en waarin het welzijn van mens, dier en aarde centraal staat. De beste smaak is daardoor ook altijd smaak zoals de natuur het bedoeld heeft: authentieke smaak.

LEES MEER

SLIM GEREGELD

Elk weekmenu is met zorg en de allerbeste
ingrediënten uit het seizoen samengesteld.
Met 100% authentieke smaakgarantie!

VRAGEN OVER HET LINDENHOFF WEEKMENU

Hieronder vindt u vragen en antwoorden over het Lindenhoff weekmenu. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Mail dan gerust naar thuis@lindenhoff.nl of stuur ons een chatbericht via de oranje knop rechtsonder op het scherm!

HET WEEKMENU

Wat is een weekendgerecht?

Met het Lindenhoff weekmenu kunt u doordeweeks genieten van drie smakelijke maaltijden. Maar speciaal voor het weekend kunt u kiezen voor een vierde gerecht. Zo kunt u samen thuis aan tafel, als in een restaurant. Want met het weekendgerecht pakken we extra uit! Dit recept is iets uitgebreider dan de andere maaltijden, gezellig dus om samen in de keuken aan de slag te gaan!

Is het weekmenu een abonnement?

Nee, het weekmenu is zonder abonnement te bestellen! Zo vaak en wanneer u zelf wilt. U hoeft zich dus niet aan- of af te melden om wekelijks te genieten van onze authentieke smaak. Het enige wat u hoeft te doen is de boodschappen vóór zondagavond te bestellen zodat wij de ingrediënten de week daarop bij u thuis kunnen leveren!

Krijg ik ook recepten?

Elke week stellen de Lindenhoff chefs een aantal nieuwe recepten samen. Deze ontvangt u op papier bij uw boodschappen én per e-mail. Zo heeft u het recept makkelijk bij de hand en kunt u ze bewaren om later nog eens te maken!

Kan ik zelf de gerechten kiezen?

De chefs van Lindenhoff stellen elke week een nieuw menu samen met de beste producten van het seizoen. U kunt dus niet kiezen welke gerechten er op het menu staan, maar deze bestaat elke week uit drie smakelijke recepten voor doordeweeks en u kunt ervoor kiezen hieraan een vierde recept voor het weekend toe te voegen! Ook kunt u kiezen of u een maaltijdbox voor 2 of 4 personen wilt.

Hebben jullie ook een vega weekmenu?

Misschien in de toekomst. Eerst willen we gaan kijken hoe deze letterlijk en figuurlijk in de smaak vallen.

PRODUCTEN

Zijn de producten vers?

Uw box wordt speciaal voor u klaargemaakt. Een bestelling op maat gemaakt, zoals wij het noemen. Het vlees dat u bij ons bestelt, wordt dus dagelijks vers door onze slagers voor u afgesneden. Ook onze andere producten worden speciaal voor u geselecteerd en ingepakt. Wij werken niet met een voorverpakt assortiment.

Waar komen de ingrediënten vandaan?

Lindenhoff heeft als missie om zo duurzaam mogelijk te produceren, met aandacht voor plant, dier en aarde. Het rund-, schapen- en varkensvlees komt rechtstreeks van onze eigen boerderij in Baambrugge waar wij oorspronkelijke rassen houden. Voor alle andere producten werken wij samen met kleinschalige boeren, tuinders en telers en met ambachtelijke makers uit Nederland en Europa die zich laten sturen door de seizoenen.

BESTELLEN

Hoe ver van te voren moet ik bestellen?

De weekmenu’s bestelt u de week vóór u ermee aan tafel wilt gaan om te genieten van een heerlijke doordeweekse maaltijd. Op de ze manier hebben onze groentemannen, slagers en kaasmeesters de tijd om de beste producten voor u te selecteren en in te pakken om bij u thuis te bezorgen.

Kan ik nog meer producten bestellen?

Natuurlijk kan dat! We zullen de producten toevoegen aan de krat met de ingrediënten van het weekmenu.

Wanneer wordt het weekmenu geleverd?

De boodschappen en recepten van het weekmenu worden een week na uw bestelling geleverd op dinsdag en woensdag.

BEZORGEN

Wat zijn de bezorgkosten?

Voor slechts € 4.95 bezorgen wij de mooiste boerenproducten door (bijna) heel Nederland gekoeld bij u thuis!

Bezorgen jullie door heel Nederland?

Wij bezorgen uw bestelling met liefde thuis door heel Nederland, maar helaas nog niet op de Waddeneilanden.

Moet ik de hele dag thuisblijven om op mijn bestelling te wachten?

Tijdens het plaatsen van uw bestelling kiest u een tijdsvenster waarin wij uw bestelling komen bezorgen. Wanneer uw bestelling wordt bezorgd door onze eigen chauffeurs zijn wij helaas niet in staat om u een tijdsindicatie of track & trace link te sturen. Wordt uw bestelling bezorgd door Leen Menken, dan ontvangt u deze wél.Bent u bang om de bezorger mis te lopen? U kunt tijdens het afrekenen in het vakje ‘voorkeuren’ — of achteraf via thuis@lindenhoff.nl — aangeven waar de chauffeur de bestelling kan achterlaten indien u onverhoopt niet thuis bent: bijvoorbeeld onder een afdakje, of bij de buren.

Moet ik thuis zijn als de bezorger komt?

Ja, het liefst wel. Onze verse producten vinden het fijn om na ontvangst snel richting de koelkast te gaan. Onze chauffeur komen de ingrediënten in een gekoelde bus brengen. We rijden met onze eigen bussen rondom Amsterdam. Wanneer de chauffeur wegrijdt, ontvangt u een kleiner tijdsvenster. We zijn nog druk bezig om hier een dynamische track-and-trace voor te implementeren. In het centrum van Amsterdam komen de fietskoerier met een gekoelde bakfiets de bestelling brengen en ontvangt u een kleiner tijdsvenster wanneer ze bij u langs komen. Wordt uw bestelling met onze logistieke partner Leen Menken gebracht, dan ontvangt u de avond voor de levering een mail met een track-and-trace link kunt u de chauffeur in de gaten houden!

Kan ik iets doorgeven voor de bezorger?

Bent u bang om de bezorger mis te lopen? U kunt tijdens het afrekenen in het vakje ‘voorkeuren’ — of achteraf via thuis@lindenhoff.nl — aangeven waar de chauffeur de bestelling kan achterlaten indien u onverhoopt niet thuis bent: bijvoorbeeld onder een afdakje, of bij de buren.

Kan ik het weekmenu op een andere dag ontvangen?

Misschien in de toekomst. Wat we doen, doen we graag goed! Daarom beginnen we met bezorging op dinsdag en woensdag.