WE GAAN AAN DE SLAG!
Wat fijn dat u met onze maaltijdbox aan tafel gaat! Het mooie van dit menu is dat u zelf bepaalt wat u wanneer eet – maar voor optimale smaak raden wij u de volgorde van de gerechten hieronder aan. Nieuwsgierig met welke producten u de keuken in gaat deze week en welke producten uit uw eigen voorraadkast komen? Ontdek hieronder meer. Bon appétit!
Deze week op het menu
Confit de canard met spitskool en krokante aardappels
Voorraadkast: olijfolie, mayonaise peper en zout
Bekijk het receptGroene shakshuka met spinazie en spitskool
Voorraadkast: olijfolie, peper en zout en optioneel chilivlokken
Bekijk het receptCasarecce met Kamper lamsworst en geroosterde aubergine
Voorraadkast: olijfolie, witte wijn en bronze venkel
Bekijk het receptSpinaziestamppot met dorade uit de oven en gremolata
Voorraadkast: olijfolie en optioneel melk
Bekijk het receptGasconne biefstuk met gratin dauphinoise
Voorraadkast: olijfolie, Balsamico azijn en runderbouillon of water
Bekijk het receptGasconne kalfsworst met gorgonzola polenta en gegrilde radicchio
Voorraadkast: olijfolie en Balsamico azijn
Bekijk het receptBEWAARDADVIES
Onze groentemannen, slagers, visboer en kaasmeester selecteren voor u de mooiste en meest verse ingrediënten. Om deze zo verrukkelijk mogelijk te houden, hebben wij een aantal bewaaradviezen voor u! Twijfelt u? Dan kun u in onze webwinkel bij de meeste ingrediënten meer informatie vinden of neem contact met ons op!

BUITEN DE KOELKAST

GEROOKTE VIS

VERSE VIS
AAN TAFEL MET..
..GASCONNE KALFSVLEES
Ons Gasconne kalf wordt geboren op de Lindenhoff Boerderij, maar is van oorsprong een Frans ras dat nooit is gekruist voor betere prestaties. Vanaf de geboorte loopt het kalf met de moeder zij aan zij in de stal of wei. Gedurende de winter worden de koeien gevoerd met hooi uit de weilanden en een voedermengsel op eigen recept bestaande uit velerlei granen, grassen en kruiden. De voeding in de zomer bestaat uit de grassen en kruiden die de wei te bieden heeft.